ANDREEA & DELIA: Bujori și lalele din grădina Antoniei

Toată lumea are măcar o pasiune, ceva ce iubește să facă și prin intermediul căruia dorește să-și clădească viitorul. Antonia Stana este exemplul care ne arată că prin determinare, ambiție și credință în forțele proprii,  reușești să ajungi la ceea ce aspiri.

În urmă cu câteva luni am cunoscut-o pe Antonia, tânăra care mărturisea dragostea ei pentru flori care a început încă de la o vârstă fragedă. Astăzi, pasiunea ei se reflectă în toate lucrurile frumoase și speciale pe care le-a realizat. Antonia ne-a împărtășit câteva aspecte cu privire la activitatea ei, care s-a extins prin deschiderea unei florării în Oradea.

Sursă foto: arhiva personală Antonia Stana

    100% românesc

 „Vrei să faci un cadou de neuitat sau vrei ca evenimentul tău să rămână în amintirea tuturor invitaților? Noi te putem ajuta! Antonia Deluxe Flowers este un brand românesc care se ocupă de dorințele clienților până în cele mai mici detalii”, spune Antonia.

 Aceasta vă stă la dispoziție cu cele mai diverse și moderne aranjamente florale – din săpun, din flori naturale, trandafiri criogenați, cutii care conțin în funcție de dorințele clientului: flori, dulciuri, plușuri sau chiar băuturi; brelocuri cu trandafir criogenat, ursuleți din trandafiri și multe altele.

Antonia vine și în ajutorul viitorilor miri, realizând pentru aceștia decorul foto compus din arcadă florală, băncuță, set coloane romane și ursuleț; buchete pentru mirese, mărturii dar și alte aranjamente specifice unei nunți.  

Sursă foto: arhiva personală Antonia Stana

Florăria Antoniei  a deschis porțile primului magazin marți, 13 octombrie 2020, din dorința de a veni mai aproape  și de a crea ceva nou pentru clienții săi. O găsiți pe strada Corneliu Coposu, nr. 1, vizavi de Parcul Olosig. 

Pe clienții Antoniei îi așteaptă o mulțime de surprize odată ce trec pragul florăriei; de exemplu, a realizat un colț foto special pentru a-i fotografia și pentru a crea amintiri cu aceștia.

Mai mult, la o fotografie postată din florărie, primesc automat 10% reducere la următoarea achiziție, astfel încercând să-și fidelizeze clienții și să atragă alții noi. 

Timp câștigat

 Legat de pandemie, Antonia spune că a influențat-o doar pe partea de evenimente, acestea fiind anulate, în schimb acest timp i-a permis să-și extindă activitatea.

În curând o să lanseze o colecție și pentru bărbați; din punctul ei de vedere, nu trebuiesc neglijați nici ei, așa că în florărie o se vândă cadouri și pentru bărbații din viața noastră. Odată cu deschiderea florăriei a încercat să aducă clienților ei produse pentru fiecare buzunar, prețurile aranjamentelor începând de la 20 de lei. 

Încă o noutate pentru clienți e faptul că, în această toamnă a înființat o cultură de câteva sute de bujori și lalele, astfel o să poată livra flori proaspete din grădina ei, crescute cu multă dragoste. 

Antonia Stana. Sursă foto: arhiva personală

 Porțile florăriei vă sunt deschise de luni până sâmbătă între orele 10:30 – 18:30 și duminică între 12:00 – 16:00, în așteptarea de a-i trece pragul și de a vă bucura de minunatele aranjamente și cadouri realizate cu drag și migală de către Antonia, care poate fi contactată la numărul de telefon 0751 019 750.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina de Facebook sau Instagram Antonia Deluxe Flowers.

DELIA AVRAM, ANDREEA FEHER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: