MAYA: Acele femei cu trupuri subțiri

De mică am fost uimită de lumea strălucitoare a celebrităților. Cine poate spune ferm că nu este?

Admirăm si îndrăgim fiecare postare a acestor personalitati pe Instagram sau Facebook si nu ratăm nicio ocazie in care putem afla cat mai multe detalii despre viata lor privata.

Cele mai multe au ajuns unde sunt doar pentru a fi ridiculizate, insa exista si oameni adevarati, dincolo de ecrane, care isi merita pozitia in societate si iubirea fanilor.

Mereu am fost pasionata de lumea modei si de tot ce cuprinde acest domeniu, iar pe viitor ma gandesc serios sa ma dezvolt precum marile nume din industrie: Coco Chanel, Cristobal Balenciaga, Christian Dior,Vera Wang, Donatella Versace etc.

Unul dintre lucrurile care ma fascineaza cel mai tare din lumea modei este modelling-ul. Acele femei cu trupuri subtiri si modelate, cu picioare lungi si gratioase ce defileaza pe cele mai mari scene din lume, imbracate in fel si fel de tinute extravagante care iti taie respiratia, fiind inconjurate de mii si mii de oamenii care le urmaresc fiecare miscare cu atentie.

Poate părea ușor și interesant să fii pe o scenă, în locul luminos, cu toată lumea care te urmărește, nu? De fapt, modelling-ul presupune un stil de viață strict. Modelele sunt mereu la dietă, iar uneori trebuie să poarte tocuri foarte înalte, atunci când urcă pe scări, ceea ce este destul de dur.

Modelling-ul ar putea părea o slujbă foarte bine plătită, dar numai modelele de top sunt bine plătite, iar ca sa poti sa ajungi una, iti trebuie foarte mult timp de antrenament si experienta. Kendall Jenner este una dintre cele mai bine platite fotomodele din lume, incepandu-si cariera la doar 19 ani.

Tanara este un model american și o personalitate TV, cunoscută pentru apariția în Keeping Up with the Kardashians, impreuna cu surorile ei, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kylie Jenner si fratele lor, Rob Kardashian. Părinții ei sunt Kris Jenner și Bruce (Caitlyn) Jenner. Aceasta s-a facut cunoscuta prin briliantele ei aparitii pe coperta mai multor reviste de succes si defiland la cele mai mari prezentari de modă din lume.

Kendall Jenner este celebritatea alături de care mi-aș dori să-mi petrec o zi din viața mea, deoarece mă regăsesc foarte bine în ea și mă inspiră zi de zi.

MAYA BERCEA

MAYA BERCEA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: