CRISTINA: Caii de la Crater

Dacă ești unul dintre oamenii activi ai Bihorului, un turist acasă, cu siguranță ai auzit de Betfia, un sat de interes turistic din apropierea orașului Oradea și cunoscut pentru obiectivul Craterul de la Betfia.

Pe lângă rezervația naturală, ce se întinde pe o suprafață ocupată de păduri deosebite, plante ocrotite de lege și peștera denumită Huda Bradii, aici avem trei destinații turistice care merită a fi vizitate. 

Sursă foto: arhiva personală Daciana Bot

O zona recomandată ar fi Caii de la Crater – Betfia, un loc unde iubitorii de cai pot veni să se relaxeze, să se plimbe călare pe câmp sau prin pădure, să învețe să călărească sau doar să-i privească.

Domnul Dacian Bot are firma „Caii de la Crater – Betfia”, care oferă servicii de acest tip. Gazdele sunt foarte primitoare, oamenii se simt excelent, iar prețurile diferă în funcție de timpul parcurs. Prețurile sunt între 10 RON și 40 de RON. Doritorii își pot face rezervare la numărul de telefon 0741 344 753.

Activitatea în aer liber aduce beneficii copilului, oferindu-i ocazia de a petrece timp la aer curat, ceea ce înseamnă că această locație îi va stimula imaginația și creativitatea celui mic sau chiar și persoanelor adulte. 

Consider că este una dintre cele mai semnificative locații din această zonă și totodată o destinație potrivită pentru oricine. Aici nu mai există stres, neliniște sau incertitudine. Toate acestea dispar odată cu activitatea pe care ți-o oferă într-un mod atât de prietenos această locație. 

Sursă foto: arhiva personală Daciana Bot

Am obținut o declarație de la Daciana Bot cu mai multe detalii, deoarece și aceasta este implicată în activitatea desfășurată: „Această activitate constă într-o muncă puțin dificilă, spre exemplu dresarea cailor, purtarea grijei acestora, obiectivul de a-i călări într-o cursă sau la alte competiții, hrănirea acestora, inclusiv să le administrăm medicamente profilactice, care să monitorizeze starea lor de sănătate și să semnaleze orice simptome ale diferitelor boli ale cailor”.

Sursă foto: arhiva personală Daciana Bot

Despre celelalte două atracții, Caii din Vale și Craterul – Betfia, detalii în materialele următoare.

Rămâneți cu ochii pe LOGOPAPER!

CRISTINA MOCA

CRISTINA MOCA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: