MĂDĂLINA: Victorie strânsă pentru postul de președinte

După cum mulți dintre voi știți probabil, se cunoaște noua conducere a Consiliului Elevilor din Colegiul Național Onisifor Ghibu, care vă va reprezenta pe voi, elevii, pe durata acestui an școlar.

Președinte a fost desemnată Alexia Fulop, din XI D, care a strâns cele mai multe voturi, și anume 395.

ALEXIA FULOP

Vicepreședinți au fost aleși Patricia Urs (XI C, 557 voturi), Miruna Popa (XI C, 508 voturi) și Sonia Baiduc (XI B, 447 voturi). Secretară a fost aleasă Antonia Moga (X C, 681 voturi).

Observăm că lupta pentru poziția de președinte a fost foarte strânsă, Alexia impunându-se cu doar trei voturi mai mult decât contracandidatul ei, Emanuel Negru (392 voturi).

Alexia ne-a dat următoarea declarație: „Vă mulțumesc pentru încrederea și susținerea acordată pe parcursul acestor zile! Promit că voi ajuta la îmbunătățirea relației dintre elevi, ca și la parteneriatele dintre colegiu și diferite ONG-uri și școli. Felicitări tuturor și sunt sigură că vom avea un mandat plin de succese și cât mai multe avantaje posibile!”

Locul de reprezentant al elevilor în cadrul Consiliului de Administrație al școlii a fost câștigat de Adela Cipleu (XII A), care a strâns 509 voturi.

Dna bibliotecară a CN Onisifor Ghibu, Florica Roibu. Foto: ARMIN CHEREGI

Comisia de numărare și validare a voturilor a fost constituita din doamna profesoară Feșnic Luminița, responsabil cu munca educativă în CNO Ghibu, doamna Florica Roibu, bibliotecara școlii noastre, și Ioana Borodan, din partea elevilor, care a ocupat până acum postul de președinte al Consiliului Elevilor.

Cu această ocazie, am întrebat o elevă ce așteptări ar avea de la președintele Consiliului Elevilor, iar răspunsul a fost următorul: „Ca elev al acestui liceu, de la președintele Consiliului Elevilor mă aștept ca acesta să se implice și să creeze cât mai multe activități în cadrul liceului, în care să includă toți elevii, deoarece în ziua de azi socializarea se face mai mult în mediile online, iar cu aceste ocazii aceștia pot să  învețe să comunice mai bine. Îi doresc mult succes!”

MĂDĂLINA CHIRA

MĂDĂLINA CHIRA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: