ROBERTO & CASIAN: Împinsă de propria mamă

Sezonul 3 din serialul italian Baby a apărut de curând pe platforma Netflix. Povestea dură din film este inspirată dintr-un caz real, petrecut la o școală din Italia.

Cotidianul devine plictisitor pentru Chiara (Benedetta Porcaroli), o adolescentă în vârstă de 16 ani. Dorind să guste din plin sentimentul de libertate, ajunge să între voluntar într-o rețea de prostituție, împreună cu prietena ei, Ludovica (Alice Pagani).

Din perspectiva fetelor, totul pare să fie perfect, până când identitatea celor două este dezvăluită, ducând la conflicte puternice cu școala și cu diferite alte persoane, inclusiv părinții acestora.

Afișul filmului

Mulți poate nu știu că tema acestui serial este de fapt inspirată din realitate. În 2014 s-a descoperit că într-o școală din cartierul Parioli din Roma două fete în vârstă de 14 și 16 ani erau implicate într-o rețea de prostituție.

Spre deosebire de fata cea mare, care era implicată voluntar, fata cea mică a fost împinsă de propria mamă. Neavând surse financiare să-și plătească facturile, copila nu a avut de ales.

Întrebate cum și de ce au făcut acest lucru, acestea au răspuns că datorită banilor ușor făcuți. 

Trailer la Sezonul 3

Această problemă a prostituției infantile se pare că își extinde tentaculele. Noi, românii, așteptăm cu înfrigurare un răspuns în cazul Caracal, care a avut ca victime două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

ROBERTO ȘENDRUȚIUCASIAN FĂȘIE

CASIAN FĂȘIE și ROBERTO ȘENDRUȚIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: