NATALIA: Dor de Ambulanță

Cu toții avem de-a face cu devastatorul virus, care ne-a împiedicat și îngreunat o multitudine de activități.

Am sesizat faptul că oamenii, în special adolescenții, s-au adaptat foarte repede noilor reguli impuse de autoritățile statului.

Personal, până  în urmă cu șapte luni, aveam o viață foarte activă: dimineața eram la școală, iar după-masa mi-o dedicam Serviciului de Ambulanță din Oradea, dorind să fiu de ajutor atât lor, cât și celor cu probleme.

NATALIA KRISTALI

 Serviciul de Ambulanță Județean Bihor a decis ca pe timpul pandemiei voluntarii să stea deoparte. În data de 13 martie 2020, am primit un mesaj care ne informa că se suspendă activitatea de voluntariat pe perioadă nedeterminată, pentru a preveni orice pericol de infectare în rândul acestora.

Din cauza pandemiei, am reușit să fac doar 90 de ore de voluntariat, însă, pentru a ajunge la performanța pe care o visăm toți voluntarii, mai am mult de muncit.

Diploma de voluntariat o voi primi la 1.200 de ore petrecute în ambulanță, de aceea aștept cu nerăbdare viața de dinaintea pandemiei. Chiar dacă știm cu toții că lumea nu va mai fi niciodată cum a fost, sunt sigură că ne vom adapta la fel de repede viitorului.

Am luat legătura cu o asistentă  din Serviciul de Ambulanță, întrebând-o când ne vom întoarce însă nu este nimic sigur.

NATALIA KRISTALI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: