Dacă poți visa, poți realiza!

Dragi colegi,

Numele este Moga Antonia, sunt în clasa a X-a C, profilul Matematică-Informatică Intensiv Informatică, și candidez pentru funcția de secretar din cadrul Biroului Executiv al Consiliului Elevilor școlii noastre.

Sunt sigură că majoritatea cunoașteți responsabilitățile președintelui sau ale vicepreședintelui, dar cu ce se ocupă secretarul în cadrul consiliului?

Cea mai importantă atribuție atât a secretarului, cât și a tuturor membrilor biroului executiv este de a se asigura că misiunea Consiliului Școlar al Elevilor este îndeplinită și respectată. Printre responsabilitățile secretarului se regăsesc partea birocratică precum redactarea proceselor-verbale, convocarea membrilor la ședințele consiliului, dar acesta poate îndeplini și alte responsabilități primite de la președinte sau vicepreședinte, precum organizarea și coordonarea evenimentelor.

Ceea ce mă recomandă pentru această funcție sunt  abilitățile, competențele și aptitudinile pe care le-am dobândit și dezvoltat prin implicarea în diferite proiecte din cadrul Kiwanis Key Club Onisifor Ghibu, voluntariatului în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), coordonarea proiectului Grafficity și absolvirii cursului de educație non-formală Leaders Explore.

Câteva dintre aceste aptitudini sunt: competențele de organizare și planificare, esențiale acestei funcții, abilitatea de lucru în echipă, competențele de comunicare, adaptabilitatea, ambiția și atenția la detalii.

Prioritățile mandatului meu sunt apărarea intereselor elevilor, promovarea școlii noastre și informarea elevilor.  Vreau să organizez activități, proiecte și evenimente pe toate domeniile și interesele, astfel încât fiecare dintre voi să poată fi implicat în ceea ce-i place.

Așadar, sper că v-am câștigat încrederea și am obținut votul vostru!

ANTONIA MOGA

ANTONIA MOGA

One comment

  1. Rotar Georgiana Patricia

    .

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: