Toți pentru unul, unul pentru toți!

Dragii mei colegi,

Numele meu este Miruna Popa Andreea, sunt eleva in clasa a XI-a C la profilul Matematica Informatica, Intensiv Informatica si candidez pentru postul de vicepresedinte al Consiliului Elevilor din cadrul Colegiului National Onisifor Ghibu.

Stiu ce credeti: de ce ar trebui sa ma votati pe mine pentru aceasta functie?

As dori sa va spun cateva lucruri despre mine si de ce imi doresc sa fiu urmatorul vicepresedinte al elevilor.

Inca din clasa a IX-a m am implicat cat mai mult in activitatile de voluntariat ale orasului: clubul Interact Oradea, Kiwanis Og, Asociatia de Responsabilizare si Dezvoltare a tineretului (ARDT), programul national de leadership Leaders Explore si de asemenea sunt voluntara in cadrul Consiliui Elevilor al liceului.

Prin intermediul acestor actiuni, am invatat sa imi depasesc limitele, sa am incredere in fortele proprii, sa ma cunosc pe mine insami si sa nu refuz noile provocări.

Înainte de toate, sunt una dintre voi, care stie la fel de bine cum este sa fii elev si ce ne-ar face experienta liceeana mult mai frumoasa impreuna.

Calitațile ce ma recomanda pentru acest post ar fi ca sunt o persoana care se adapteaza usor la orice situatie, conciliantă, relationez foarte bine cu cei din jur, meticuloasa, atenta la detalii, cu un spirit analitic bine dezvoltat și, nu in ultimul rand, optimista.

Sunt optimista cu privire la prezent si viitor, la viitorul colegiului nostru!

Odata ajunsa vicepresedintele vostru, al acestei comunitati de elevi deosebiti, vreau sa stiti ca voi fi intotdeauna alaturi de voi. Va voi asculta, intelege problemele si va voi ajuta cat imi sta in putinta. Imi doresc sa realizam cat mai multe proiecte frumoase, alaturi de voi, sa realizam si sa ne implicam in cat mai multe evenimente culturale si social-umanitare. Vreau sa dau glas ideilor voastre si sa le promovam la nivel local și, de ce nu, national, deoarece nu sunt singura in aceasta functie, ci suntem un tot unitar, o familie, in care comunicarea este cheia mersului bun al lucrurilor si punctul de unde porneste schimbarea in bine a liceului.

Deoarece acum trecem printr-o perioada mai dificila din cauza pandemiei, imi doresc sa explorez toate optiunile din intermediul tehnologiei, prin care sa putem realiza aceste viitoare proiecte si evenimente.

În incheiere, as vrea sa mai spun un singur lucru: Haideti sa facem din liceul nostru un loc de neuitat!

Să luptăm împreunâ, toți pentru unul și unul pentru toți!

MIRUNA POPA

MIRUNA POPA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: