Curaj, ambiție, sinceritate

„Odată ce ai ales speranța, totul este posibil” – Cristopher Reeve

Numele meu este Adela Cipleu.

Sunt elevă în clasa a XII-a A, la profilul Filologie Intensiv Engleză, iar în următoarele rânduri vă voi prezenta motivele pentru care candidez pentru un loc ca reprezentant al elevilor în Consiliul de Administrație din Colegiul Național Onisifor Ghibu.

Mai precis, care este rolul unui reprezentant în Consiliul de Administrație?

Rolul principal al unui reprezentant în Consiliul de Administrație este cel de a reprezenta interesele, drepturile și responsabilitățile elevilor. Astfel, dacă un coleg / elev din școala noastră va întâmpina probleme legate de școală, eu voi fi prezentă spre a-i asculta problemele și a contribui prin încercarea de a le rezolva împreună.

Care sunt calitățile și competențele care mă definesc pentru acest post?

Cu siguranță, prima calitate aș zice că este curajul și dorința de a lupta pentru a face un bine în limita posibilității.

Sunt o persoană cu orientări spre creativitate și împlinirea task-urilor la timp.

Totodată, mă descurc foarte bine pe partea de organizare, iar concursurile, olimpiadele, evenimentele și activitățile extrașcolare la care am participat m-au ajutat să devin din ce în ce mai bună pe partea de comunicare și responsabilitate.

Curajul, ambiția și sinceritatea cred că sunt calitățile care mă recomandă spre acest post.

Consider că școala noastră are nevoie de elevi pregătiți pentru a reprezenta o unitate întreagă de elevi, de a face vocile tuturor elevilor auzite, iar eu sunt pregătită să iau asupra mea această răspundere de a-i ajuta pe fiecare să se exprime, iar vocile lor să ajungă sus.

Cu toţii suntem unici, cu toţii avem idealuri diferite în viaţă, dar cred că suntem uniţi prin gândurile legate de viitorul ideal al şcolii noastre, care an de an, lună de lună, îşi atinge tot mai frumos ţelurile, iar eu îmi doresc să pot fi un element constructiv şi pozitiv în această direcţie.

ADELA CIPLEU

ADELA CIPLEU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: