Andrada și Cosmin ne-au adus «5 to go»

Indiferent cu ce treburi te plimbi prin zona Parcului 1 Decembrie, nu se poate să nu faci un mic popas la cafeneaua 5 to go.

Sursă foto: http://www.oradeainimagini.ro

Fie că ești elev, student, angajat sau antreprenor cu doar 5 lei în buzunar te poți bucura de aromata cafea de la 5 to go. Pe cât de interesat  conceptul totul 5 lei, pe atât de interesantă este  și povestea din spatele acestui local.

De aproximativ un an, pe trotuarul strâmt vizavi de Parcul 1 Decembrie ne putem încărca bateriile la Cafeneaua 5 to go pentru a ne începe ziua. 

Această cafenea este prima și singura cafenea de acest tip din Oradea, în România functionând 180 de cafenele 5 to go.  Toate produsele, începând de la cafea, smoothi-uri, fresh-uri de fructe, gauffre, sandwich-uri, ciocolată și multe altele se află la prețuri de 5, 10, 15 lei. Cafeneaua este un brand 100% românesc înființat acum 5 ani.

Bucureșteni la Oradea

 La Cafeneaua 5 to go din Oradea  suntem întâmpinaț încă din pragul ușii de două persoane cu un zâmbet cald și cu un accent diferit de cel al ardelenilor. Ei sunt Andrada și Cosmin, doi tineri bucureșteni proaspăt mutați la noi în oraș.

Andrada, deținătoarea localului, este o tânără în vârstă de 26 de ani, ce a locuit în București timp de mai mulți ani unde a studiat si profesat kinetoterapia. Pasionată de sport și artă, cu o minte creativă, Andrada și-a dorit să avanseze și să crească pe plan profesional, astfel că a luat decizia de a lua o franciză, urmând ca mai apoi să-și dea demisia de la locul de muncă.

Andrada și Cosmin au luat decizia de a cumpăra această franciză chiar în Oradea, un oraș total necunoscut pentru cei doi tineri. Potrivit căutărilor Andradei, Oradea se află pe al treilea loc în  țară ca dezvoltare turistică. „Am găsit această franciză în Oradea, fostul proprietar a postat anunțul pe internet exact când căutam o franciză. Am simțit că este pentru mine”, ne mărturisește intervievata.

Întrebată cine a susținut-o, Andrada ne-a oferit un răspuns neașteptat…

CITEȘTE INTEGRAL MATERIALUL Orădeni, așa da… Andrada si Cosmin, REALIZAT DE CLAUDIA GAVRILAȘ PENTRU http://www.oradeainimagini.ro

CLAUDIA GAVRILAŞ

Claudia Gavrilaș este absolventă a Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea, promoția 2020, secția Filologie – Jurnalism, clasa prof. Lucia Cighir. În prezent e studentă în anul I a Facultății de Științe Socio-Umane, Psihologie, din cadrul Universității din Oradea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: