CRISTINA: Reabilitări pe timpul pandemiei. VIDEO

Luni seara, în 14 septembrie, domnul director Iulius Timar, în direct pe popularul canal de televiziune Digi24, a acordat un interviu emisiunii ce îi aparține domnului Cosmin Prepliceanu.

Domnul director a răspuns întrebărilor domnului Prepliceanu, declarând că timp de 6 luni de zile Colegiul Național Onisifor Ghibu din Oradea a trecut prin multe schimbări, astfel încât elevii să aibă toate condițiile necesare pentru a putea suștine fizic orele de curs, în același timp respectând regulile impuse odată cu apariția virusului.

Cu ajutorul Comitetului de Părinți, în urma unei întâlniri în care s-au respectat toate măsurile de prevenire, au reușit să facă posibilă distanțarea dintre elevi, fiecare elev al colegiului având propria bancă, de o singură persoană, putând astfel ca peste 1.700 de elevi să învețe în format clasic, fizic în bancă și nu online.

Domnul Timar a mărturisit că alături de domnia-sa au fost și colegii, corpul didactic, dedicat în totalitate, având sprijinul lor pe toată perioada prin care au trecut atât în intermediul online, cât și la școală.

Chiar și pe timp de pandemie, Colegiul Național Onisifor Ghibu a reușit să cumpere mobilier nou și să creeze un mediu cât mai plăcut pentru elevii care, după o lungă perioadă, au pășit din nou în curtea școlii.

Mulțumiri celor din echipa Digi24 și domnului Cosmin Prepliceanu, felicitări atât domnului director Iulius Timar, cât și profesorilor care au reușit să ne creeze nouă, elevilor, condițiile necesare pentru un an școlar cât mai bun.

CRISTINA IVANCOV

CRISTINA IVANCOV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: