IONUȚ: Jocurile video ale copilăriei

În această perioadă, în care am avut mai mult timp liber și lipsă de ocupație, m-am gândit să redescopăr jocurile video pe care le jucam în copilărie.

GTA San Andreas a apărut în anul 2004. Este un joc foarte reușit și captivant, cu diferite misiuni și cu o grafica impresionantă pentru acel an.

SA

Acest joc a fost unul din preferatele mele, cunoscându-l în totalitate și având plăcerea de a-l juca în perioada respectivă. Chiar dacă acum este învechit, îmi aduc aminte cu nostalgie despre acele amintiri.

Un alt joc care a fost în topul preferințelor mele este Counter Strike 1.6, cunoscut și cu abrevierea CS 1.6. Este unul dintre cele mai jucate jocuri de tip FPS din lume – First Person Shooter, de la data lansării (anul 2000) aproximativ până în prezent.

CS

Despre acesta am aflat de la prieteni care m-au învătat să joc. Deși mie nu prea îmi plăceau jocurile cu arme, mă fascina faptul că puteam să joc în același timp multiplayer cu prietenii mei, jocul fiind mult mai distractiv și interesant.

Mă bucur foarte mult pentru că am copilărit în acea perioadă, de care îmi este dor, mai ales că mama nu îmi dădea voie să joc mai mult 2-3 ore și îmi lua cablul de alimentarea calculatorului…

A fost o perioadă superbă!

IONUȚ MIHALI

IONUȚ MIHALI

IONUȚ MIHALI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: