CRISTINA & DENISA: TikTok-ul și lumea independenței lui. Plus VIDEO

Cu toții știm că TikTok este una dintre cele mai populare aplicații din întreaga lume, care ne prilejuiește o experiență de independență.

TikTok i-a luat locul fostului Musical.ly (o aplicație mai veche, dar nu atât de populară), obținând în jur de 14,7 milioane de fani pe platformă, unde postările au primit 285 de milioane de like-uri.

În ce constă această aplicație?

Ei bine, aceasta constă în postarea filmulețelor, videoclipurilor și provocărilor, majoritatea fiind create chiar în platformă, cu ajutorul instrumentelor puse la dispoziție, uneori părți ale unor melodii cunoscute, sau filtre, care durează între 15 secunde și 1 minut, realizate de către creatori. Aceștia dansează, mimează, fac tot felul de fețe amuzante și se îmbracă în costume.

 

De ce TikTok a ajuns obsesie pentru tineri?

Se poate confirmă faptul că aplicația este diferită de orice am văzut cu toții până acum; în cazul meu, a creat instantaneu dependență. Persoanele petrec sute de ore vizionând peste 10.000 de filme.

Mai mult, pe zi ce trece, te forțează să participi ca creator de conținut video al Tik Tok-ului.

 

Cei mai populari tik-tokeri din România

Unul dintre tik-tokerii populari ar fi @louismflr cunoscut sub numele de Louis Florea, având 315,0k urmăritori. De asemenea, @emilia.darie, cunoscută sub numele de Emilia Darie, având totodată 817,8k de urmăritori, Adina Marina (@adinamarina1), având 486,5k, Andra Gogan – 4,6M (@andragogan), și un alt Tik-Tiker, Marius Elisei (@mariuselisei), având 392,3k urmăritori.

 

CRISTINA MOCA, DENISA CURPAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: