MĂDĂLINA: Lecții de viață

În această perioadă, fiecare dintre noi a încercat să-și petreacă timpul în casă făcând diferite activități, pentru a nu interveni monotonia.

Pe lângă activitățile cotidiene și vizionarea filmelor, am ales să îmi ocup timpul și cu o carte. Este vorba despre Ținutul țânțarilor de David Arnold.

tinutul tantarilor

Foto: Mădălina Chira

Mary Iris Malone (sau Mim), personajul principal, suferă de nevroză. Părinții ei sunt despărțiți, iar Mim se mută împreună cu tatăl ei și cu mama sa vitregă. Află între timp că mama ei naturală suferă de o boală incurabilă și cu orice preț vrea să ajungă la ea. Călătoria sa începe când decide să plece să își caute mama. În timpul călătoriei, întâlnește mai multe persoane care conferă poveștii un înțeles aparte.

Această carte m-a acaparat cu totul, deoarece povestea de viață a lui Mim și întâmplările prin care trece nu au cum să nu te facă să te pui în pielea personajului. Povestea este despre prietenie, iubire și sacrificii. Deși etapele prin care trece personajul principal par destul de dificile, se dovedesc a fi necesare pentru pregătirea vieții de adult.

Cartea este plină de umor, de tristețe, de bucurie, ceea ce mereu îți dă acel imbold de a vrea să mai citești, să vezi până la urmă ce se întâmplă.

Legătura dintre trecut și prezent oferă poveștii și acel ceva de care ai nevoie.

Cartea m-a fascinat deoarece rezolvarea problemelor și modul în care Mim le rezolvă cu siguranță pot fi lecții de viață pentru mulți dintre noi.

V-o recomand, mai ales dacă vreți o carte din care să aveți ce învăța.

MĂDĂLINA CHIRA

madalina chira

MĂDĂLINA CHIRA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: