RAREȘ: Răul e tot rău

The Witcher este un serial apărut pe data de 20 decembrie 2019 pe platforma Netflix, adaptare a cărților lui Andrzej Sapkowski.

witcher

Povestea prezinta aventurile lui Geralt din Rivia. Acesta este un witcher (vânător de monstri) care incearca sa isi gaseasca locul intr-o lume in  care oamenii se dovedesc mai monstruoși decat bestiile.

Serialul este la primul sau sezon,dar povestea de dovedeste foarte interesanta inca din incipit. Actiunea se desfasoara in prezent, dar prezinta si episoade din trecut, care ajuta la conturarea povestii si a personajelor.

La inceput totul pare derutant, povestea miscandu-se din prezent in trecut si invers. Inspiratia autorului polonez vine din mitologia slava, cu monstri pe care n-ai vrea sa-i vezi sau auzi.

Personal, serialul m-a captivat, povestea este una foarte interesanta, iar avându-l Henry Cavill ca personaj principal, ce poate da greș?

Coloana sonora este minunta, cu melodii care te prind de la prima ascultare.

Sezonul 2 se anunta a aparea anul acesta, iar daca cei de la Netflix continua tot asa cu serialul, pot spune ca s-ar putea sa le faca seriaosă competitie celor de la HBO, adica serialului Game of Thrones.

“Evil is evil. Lesser, greater, middling, it’s all the same.”

RAREȘ ROMAN

rares roman

RAREŞ ROMAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: