DRAGOȘ & VLAD: Narcos

Puteam să scriu și eu despre mizeria de pandemie care se întâmplă în jur, puteam să scriu că nu sunt bine, la fel ca restul, din păcate, puteam să scriu și eu câteva gânduri care mă cuprind de la atâta izolare, dar am preferat să mai scot puțin lumea din atmosfera asta de Jilava.

Sooo… am pregătit un review la un serial pe care v-aș invita să-l urmăriți, dacă tot suntem în arest la domiciliu.

 

Te-ai gandit vreodata ca cei mai mari baroni ai lumii n-au avut ce manca la un moment dat si au simtit gustul saraciei din plin ?

Te-ai gandit vreodata ca dorinta de bani vine din foame?

Narcos e un serial creeat de Netflix, ce prezinta in cinci sezoane povestile marilor baroni de droguri ai lumii din secolul XX.

Atentie: serialul nu promoveaza smuggling-ul ca o optiune de succes sau reusita in viata, din contra, prezinta personajele intr-o postura negativa, aducand o importanta colosala celor din Politie / Antidrog. Depinde din ce parte vrei sa privesti ca urmaritor toata povestea.

Ce face serialul 100% interesant si pe bune e faptul ca e 100% real, toate informatiile date in serial sunt adevarate, fapt pentru care sunt pasaje cu nume cenzurate, multi baroni traind si in zilele de azi si avand aceeasi putere si sange rece.

Primele doua sezoane ne prezinta povestea faimosului Pablo Escobar, fondatorul cartelului Medellin din Columbia, de care cred ca oricine a auzit macar o data.

Al treilea sezon prezinta povestea Cartelului Cali, cartel columbian care vine la putere in anii ’70-’80.

Sezonul 4 si 5 muta actiunea in Mexic, avand si denumirea diferita, Narcos: Mexico, unde vorbim deja despre alte droguri si alte aspiratii ale protagonistilor.

Serialul are un intro demential, care ridica de fiecare parul de pe mine si ma face sa nu-i dau skip niciodata.

Hustling, smuggling, putere, femei, droguri, lupte intre benzi, politica, politie, sete de putere, supravietuire, intr-un cuvant Narcos.

Dupa parerea mea, e un serial de 16+, iar faptul ca e 100% real si inspirat din realitate ma face sa il ador.

narcos02_

Producătorii serialului au primit amenințări datorită informațiilor pe care le prezintă în serial, de la oameni din cartel sau cei care se învârt in jurul lor, deci ce se poate mai true de-atât?

DRAGOȘ HODIȘAN, VLAD BAN

dragos hodisan vlad banjpg

VLAD BAN şi DRAGOŞ HODIŞAN

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: