TUDOR LUCACIU: Un studio homemade de la Apple. Plus AUDIO

Dacă muzica este pasiunea dumneavoastră și visați să înregistrați anumite demo-uri, dar ideea de „studio profi” sună prea utopic, Garageband vă poate sări în ajutor.

Garageband este o aplicație care rulează doar pe produsele lansate de Apple. De la Macbook până la un iPhone, această aplicație vă poate transforma camera într-un studio acceptabil. Puteți produce orice gen muzical chiar de pe telefonul dumneavoastră! De la D&B până la rock, metal, blues etc.

Aplicația are în componență peste 300 de loop-uri royalty-free, efecte precum microphaser, flanger, de la chitări acustice, electrice, pian până la tobe, instrumente orientale și sintetizatoare.

Mai aveți posibilitatea să descărcați aplicații cu pedale de efect care pot fi transpuse in Garageband. Pe scurt, creativitatea nu poate fi limitată.

Pentru înregistrari vocale, cel mai bun booth este chiar dulapul dumneavoastră. Nu aveți idee cât de bine antifoneaza un morman de haine în jurul capului.

Personal, folosesc aplicația aproape de un an si sunt multumit 100%. Cu ea îmi înregistrez demo-urile și ideile care trebuie „notate” cât mai repede și eficient.

Aici sunt câteva dintre proiectele la care lucrez, iar tot ce auziți a fost înregistrat cu  telefonul meu în camera mea.

TUDOR LUCACIU

TUDOR LUCACIU

Sursă foto: arhiva personală TUDOR LUCACIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: