ARIANA BUBOIU: Cea mai mare aplicație muzicală despre care nu ați auzit

Tinerii din ziua de azi sunt pasionați de muzică și probabil unii din ei își doresc să urmeze o carieră în acest domeniu.

image001

Un rol important în viața de zi cu zi a tinerilor îl joacă tehnologia, prin aplicațiile și prin performanța sa.

Adolescenții au fiecare câte un idol în muzică cu care și-ar dori să facă un duet. Pare imposibil, dar trăim la urma urmei într-o era a tehnologiei, iar aplicația Smule poate să realizeze acest lucru.

Smule este o aplicație de muzică lansată inițial sub numele Sing! Karaoke pe platformele iOS în 2012 și ulterior pe Android în 2013.

În octombrie 2015, Smule a anunțat lansarea unei ediții Apple TV a cântecului Sing! Smule și-a extins experiența muzicală pentru a include web-ul în 2016, deși într-un format consultativ deocamdată.

Smule a fost descrisă drept „cea mai mare aplicație muzicală despre care nu ați auzit” de CNET în 2018.

În octombrie 2017, Smule a început să ofere duete oficiale Disney, începând cu piesa You are welcomed, cu personajul Moana din Johnson, Dwayne The Rock, Maui. A fost primul dintre mai multe duete animate care sunt disponibile în aplicație.

Aplicația Smule le permite utilizatorilor să interpreteze duete alături de artiști internaționali de top, precum Jason Derulo, Luis Fonsi, J Balvin, Charlie Puth, Polina Gagarina, Siti Badriah etc.

Utilizatorii aleg o melodie și o cântă ca interpretare solo, duet sau grup. Performanțele sunt încărcate în baza de date a lui Smule, moment în care oricine le poate asculta.

Utilizatorii pot activa modul de înregistrare video dacă vor să înregistreze atât video, cât și audio. Un steag privat poate fi de asemenea activat, dacă utilizatorii nu doresc să le permită altora să asculte înregistrarea lor.

Aplicația Smule le oferă tinerilor artiști oportunitatea de a-și dezvolta talentul muzical sau pur și simplu de a se distra, învățând mai multe lucruri legate de acest domeniu.

Cei care doresc pot să-și descărce gratuit Smule de pe App Store și Google Play.

ARIANA BUBOIU

ariana buboiu

ARIANA BUBOIU. Sursă foto: arhiva personală

Vom posta cât de curând o demonstrație practică a acestei aplicații – o veți urmări pe Ariana într-un duet extraordinar, cu un artist câștigător al Brit Award for Song of the Year.

Rămâneți cu ochii pe LOGO PAPER!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: