DARIA MOCA: Cei diferiți sunt lichidați

 Trilogia Divergent, formată din Divergent (2014), Insurgent (2015) și Allegiant (2016), este inspirată de cărțile Veronicăi Roth și este regizată de Neil Burger.

DIVERGENT

Printre actorii principali se numără Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort și Kate Winslet.

Primul film din serie a fost lansat în 21 martie 2014 în SUA. Divergent a adus pe marile ecrane lupta încrâncenată a unei adolescente de a-și descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care lumea se ghidează.

Societatea este împărțită în categorii clar delimitate, în funcție de personalitatea fiecărui individ. Povestea are loc într-un viitor distopic post-apocaliptic, în orașul Chicago.

Deși pare o fată obișnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi definită o singură calitate – drept urmare, nu va putea aparține niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris descoperă faptul că se urmărește distrugerea se „divergenților” și trebuie să înțeleagă de ce sunt periculoși, înainte de a fi prea târziu.

Filmul are o poveste motivațională puternică, acțiune la cote maxime și o poveste de dragoste neașteptată. Personajul principal e departe de a nu avea niciun defect; tocmai defectele ei te fac să o placi, să te regăsești în ea. Tris și-a dorit mereu să fie liberă și plină de viață, dar nu a știut cât e de greu sa faci parte dintr-o altă lume.

Recomand acest film pentru că este o poveste plină de acțiune, unde prieteniile se formează și se destramă, unde trădarea ajunge până la cel mai înalt nivel, unde personajul luptă pentru locul său în facțiune și unde fiecare greșeală este plătită cu viața.

DARIA MOCA

DARIA MOCA

DARIA MOCA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: