GEORGE & ADRIAN: Pe podium la competiția interjudețeană de fotbal. Plus AUDIO

În data de 25 februarie a avut loc faza interjudețeană a campionatului interșcolar, la Baza Sportivă Aleșd. Echipa noastră nu s-a calificat, în ciuda faptului că a câștigat toate meciurile.

Faza anterioară s-a desfășurat între 2 și 6 decembrie, unde echipa noastră a reușit să se califice la faza interjudețeană fără probleme.

Echipa colegiului nostru a jucat primul meci cu Liceul Teoretic Nicolae Jiga din Tinca, câștigând cu scorul de 3-1. Darius Filip este cel ce s-a remarcat prin golul executat, ajutat fiind de pasa bună a lui George Voiț.

Al doilea meci al echipei noastre a fost cu cei de la Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleșd, scorul final fiind 2-2, în acest caz ambele goluri fiind marcate de Robert Sim. Meciul a fost dominat în ce mai mare parte de Ghibu, însă norocul nu a fost de partea băieților noștri, care și-au creat o mulțime de ocazii, după cum ne-a declarat portarul, Darius Barani.

Din cele trei echipe, doar una s-a calificat, aceasta fiind cea din Aleșd, cu un gol avans față de Ghibu, având noroc cu golaverajul, deoarece i-au învins cu 4-1 pe Tinca.

Echipa Colegiului Național Onisifor Ghibu a fost alcătuită din Darius Barani (X B), Darius Filip (XI C), George Voiț (XII C), Luca Iova (XII C), Alestin Porcar (XII C), Robert Sim (X C), Akom Sebastian (XII D), Andraș Patrick (XII B), Iannis Pop (IX C), Birău Lucas (XI B), Adrian Mada (XC).

fotbal

Sursî foto: arhiva personală Darius Barani

În numele echipei, Darius Barani îi mulțumește pentru întreaga susținere domnului profesor Ioan Pirtea, care este antrenorul lor.

GEORGE LUPUȚ, ADRIAN BĂLAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: