Lecția de autenticitate la Cărturești

Miercuri de la ora 18:00, Librăria Cărturești din incinta Lotus Market organizează un workshop de dezvoltare personala pentru tineri și adolescenți.

fb carturesti

Dna Maria Scripcă, PR al Librăriilor Cărturești, prieten și susținător constant al acțiunilor organizate de colegiul nostru, le adresează elevilor interesați invitația de a participa la acest eveniment.

„«Cel mai curajos lucru este, încă, să gândești singur. Și cu voce tare», spunea Coco Chanel. Pornind de la ideea de a gândi diferit și de a dori să fii autentic, vă așteptăm 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟏𝟐 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖:𝟎𝟎, la un workshop de dezvoltare personală prezentat de scriitoarea psiholog Mădălina Sarca.

În cadrul evenimentului, vom discuta despre cum să avem încredere în visele și obiectivele proprii și cum să facem față situațiilor neprevăzute care clatină imaginea despre noi înșine.

Având numeroase exemple contemporane dar și în istorie, inspirându-ne din viețile femeilor din cărțile Nesupusele, vom învăța de ce autenticitatea și asumarea propriei persoane au fost și sunt unii dintre cei mai importanți piloni în ceea ce societatea numește succes”, se arată în comunicatul primit din partea Cărturești.

maria scripca si marius cazan

Doamna Maria Scripcă alături de Marius Cazan, absolvent al colegiului nostru, cu ocazia unui eveniment organizat de CN Onisifor Ghibu în colaborare cu Librăria Cărtureşti. Foto: arhiva personală Marius Cazan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: