Rustic Home, locul unde peisajul se îmbină cu relaxarea şi voia bună. Plus VIDEO

Vă doriţi să vizitaţi Munţii Apuseni, însă nu ştiţi unde să vă cazaţi? Nimic mai simplu! Rustic Home este soluţia.

Cabana Rustic Home este situată în comuna Călăţetele (str. Principală, nr. 573), jud. Cluj. Ea dispune de patru camere, două băi, living spaţios, bucătărie complet utilată, grătar, ceaun, două paturi de copii extra, parcare în interiorul curţii şi un sistem de încălzire performant prin pompă de căldură, fără a avea problema frigului şi fără a fi nevoie de a face foc.

Cabana poate fi închiriată doar integral, capacitatea maximă fiind de 12 locuri. Preţul unui weekend este de 1800 de lei, preţul unei nopţi de cazare în timpul săptămânii este de 700 de lei, iar un sejur de luni până vineri este de 2000 de lei.

Cabana a fost finalizată la sfârşitul anului trecut şi introdusă în circuit la începutul acestui an.

Rezervările se pot face telefonic, la numărul 0764 504 337.

Printre obiectivele turistice ale acestei zone se numără Lacul Beliş-Fântânele, pârtia Mărişel şi Cascada Vălul Miresei din Răchiţele.

  Sursă foto: Rustic Home Facebook

Lacul Beliş-Fântânele este un lac de acumulare, situat în Munţii Apuseni. Acesta îţi oferă cadrul perfect de relaxare prin drumeţiile ce le poţi face, bucurându-te în fiecare moment de un view spectaculos.

Pârtia Mărişel îţi pune la dispoziţie trei pârtii cu grade de dificultate diferite, instalaţie telescaun de patru persoane, două înstalaţii teleschi, zăpadă artificială, instalaţie nocturnă, parcare amenajată şi iluminată de 500 de locuri. Pârtia se află la 19,8 km de cabană.

Cascada Vălul Miresei din Răchiţele este una dintre cele mai frumoase cascade din România. De la o înălţine de peste 30 de metri, căderea apei, prin sunetul şi peisajul ei, îţi dă o stare generală de bine şi îţi formează amintiri ce nu le vei uita prea uşor. Distanţa faţă de cabană este de 27,8 km.

MARIA PAȘCALĂU

MARIA PASCALAU

MARIA PAŞCALĂU

Maria Paşcalău este absolventă a Liceului Teoretic Onifor Ghibu Oradea, secţia filologie – engleză, clasa prof. Sándor Lilla Adél, în prezent studentă în anul I la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii din Oradea.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: