IOANA IOVA: Australia în infern

Când ni se pare că lumea a trecut cu bine noul an, în primele zile din ianuarie încep să apară problemele.

Sursă imagine: http://www.europafm.ro

Începe al treilea razboi mondial? Iran vs. America? Nu stim. Un lucru este sigur, intr-un alt continent a izbucnit un infern, totul luand foc, la fel ca in padurea Amazonului anul trecut. Australia a luat foc.

Paduri si case au luat foc, iar focul inca se raspandeste. Localnicii si pompierii incearca sa stinga focul puternic. Multe animale au pierit in acest incendiu, iar multi se intreaba de ce a inceput acest incendiu, acest foc care inca mai distruge casele oamenilor si padurile?

Raspunsul ar fi unul simplu: poluarea. Oamenii polueaza si astazi, cantități uriașe de dioxid de carbon in atmosfera nu lasa caldura sa iasa de pe planeta.

In aceste momente, o singura scanteie poate provoca dezastre, la fel ca in cazul Amazonului. Oamenii se omoara singuri, toti zicand ca vor schimbari, dar nimeni nu trece la actiune. Planeta a devenit un vulcan intreg, care, cand explodeaza, paduri si animale mor in fiecare zi.

Australia, la fel ca Amazonul, are multe paduri care pot da oxigen planetei, acestea fiind distruse in incendii. In Australia, animalele sunt cele mai afectate.

Dupa cum toata lumea stie, Australia este patria cangurilor. Aceasta specie poate deveni pe cale de disparitie daca acest infern continua.

In acest timp, clima planetei se schimba, iar in locurile unde ar trebui sa fie cald este rece, iar la gheturi este cald. Aceste schimbari trebuie sa se opreasca.

IOANA IOVA

IOANA IOVA

IOANA IOVA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: