MĂDĂLINA CHIRA: Tot mai mulți tineri implicați în accidente

Natalia Kristali, elevă a Colegiului Național Onisifor Ghibu din Oradea și voluntară de aproape două luni la Sediul de Ambulanță din Oradea, ne-a dat câteva detalii concrete despre ce înseamnă această muncă în beneficiul comunității.

natalia si madalina

NATALIA KRISTALI, alături de subsemnata, Mădălina Chira

„Dorința de a face voluntariat vine din copilărie. Cei ce m-au încurajat cel mai mult să fac voluntariat sunt părinții mei, care au văzut în mine această dorință și înclinație”, ne spune Natalia.

Colega noastră a constatat că probleme și catastrofe se întâmplă non-stop. „O altă concluzie pe care am tras-o este că tineretul este o țintă predilectă a accidentelor, pe fondul creșterii consumului de alcool și droguri”.

Este o meserie foarte riscantă, mai ales în momentele în care e vorba de un caz cu accidente, „dar cu toate acestea cred că această meserie mi se potrivește foarte mult și îmi place”, precizează Natalia.

„Voluntariatul nu-ți oferă doar o diplomă care te va ajuta la angajare; voluntariatul oferă mai multe: experiență de viață, curaj și în același timp o satisfacție nespusă, în momentul în care ai reușit să salvezi o victim”, concluzionează tânăra voluntară.

În zilele următoare vom publica un mic „jurnal de bord”, în care Natalia a detaliat o zi din viața ei de voluntar, cu toate evenimentele implicate.

Rămâneți cu ochii pe LOGO PAPER!

MĂDĂLINA CHIRA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: