ANDREEA FEHER: Fă un pas spre schimbare! Plus AUDIO

Dacă ai ști care este primul pas spre a avea o viață mai bună, așa cum îți dorești tu, ai avea curajul să îl faci?

În zilele de azi, când pare că totul se transformă într-o luptă pentru supraviețuire, când suntem bombardați cu tot felul de știri șocante, într-o lume în care prostia este o calitate, iar bunătatea un defect, într-o lume în care a ajuns un lux să speri măcar la o viață mai bună, este foarte ușor să credem că aceasta este viața noastră și nu o putem schimba deloc.

La fiecare început de an, ne facem noi promisiuni,  dar uităm de ele în scurt timp și ne complacem în aceeași situație, amânând la nesfârșit noile planuri, noua viață pe care o dorim. Întotdeauna este mai ușor să vorbești despre schimbare decât să o faci.

InShot_20200115_161345308

ANDREEA FEHER

Pe drumul schimbării, scrisă de Un anonim, este o carte despre procesul de transformare, după ce trecem printr-o experiență care ne poate traumatiza pe viață.

„Trecutul ne poate defini viitorul doar în măsura în care îl lăsăm noi. Și putem alege în a fi victime ale vieții și ale întâmplărilor, sau stăpâni pe viața noastră și creatori ai evenimentelor ce ni se întâmplă.”

Andreea, o tânără care are o viață normală, este logodită cu Radu. Cei doi formează un cuplu stabil și pare că totul este așa cum își doresc, dar o tragedie le schimbă viața radical și le pune relația la încercare.

Andreea se trezește într-o parcare, plină de durere, cu sângele șiroind, neînțelegând ce i s-a întâmplat. Acea zi neagră o va marca pentru tot restul vieții ei.

Durerea și disperarea o împing în a face alegeri greșite, iar când totul pare pierdut în viața ei, apare Adriana, care îi oferă ajutorul în mod necondiționat. Cu ajutorul ei, Andreea pășește într-o lume nouă, a cunoașterii proprii, unde fiecare alegere este un test.

Aceasta se înscrie în grupul de yoga al Adrianei, iar drumul de zece mii de pași pentru a-și schimba viața începe cu primul pas.

Citește cartea și inspiră-te din exemplul Andreei! Ia azi hotărârea de a-ți crea viața pe care ți-o dorești!

„Nu mai lăsa trecutul să-ți influențeze viitorul! Toate experiențele tale, bune sau rele, te-au adus aici! Mulțumește că încă mai ești în viață și că încă mai poți face schimbări! Alege să scapi de măști și să poți iubi ceea ce vezi în oglindă. Alege să fii așa cum își dorește Universul să fii! Liber, Puternic… Suveran al propriei vieți!”

Autorul a decis să nu își faca publică identitatea, deoarece preferă să scrie și să ajute oamenii să obțină o schimbare reală în viața lor, prin cărțile lui, considerând că numele nu este atât de important.

Cartea Pe drumul schimbării a apărut în anul 2019 și poate fi achiziționată de pe site-ul www.unanonim.ro

ANDREEA FEHER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: