DARIUS & RAREȘ: Selectat pentru echipa națională!

Născut pe data de 21 ianuarie 2006, Darius Răzvan Ghiulan, elev al Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea, în clasa a VIII-a B, joacă volei la clubul Pro Volley Oradea, echipa participând în campionatul de volei speranțe.

Darius a fost de curând selecționat la echipa națională a României.

image001

Darius Răzvan Ghiulan

Acesta ne declară că face volei de un an la echipa Pro Volley Oradea, voleiul fiind pentru el în prezent un hobby.

După ultimul meci antrenorul de volei jucat la Oradea, antrenorul de la Dej, care și este secundul de la echipa națională, a venit la antrenorul Daniel Todoran și i-a spus că ar dori ca trei jucători din echipa Pro Volley Oradea să fie convocați pentru probe la echipa națională.

L-am întrebat pe Darius cum a aflat că este convocat la probe pentru echipa națională de volei. Ne-a răspuns că după turneul care a avut loc în 30 noiembrie -1 decembrie susținut la Colegiul Național Onisifor Ghibu Oradea, antrenorul a venit la el și la încă doi colegi, Știop Liviu și Bot Ruben, și le-a spus că să își rezolve notele la școală deoarece în 14 decembrie vor merge la București pentru patru zile pentru a da probele la echipa națională de volei speranțe.

După ce au aflat aceste vești, Darius spune că aproape a plâns de fericire, netrecându-i prin cap că se va întâmpla vreodată asta.

El îi sfătuiește pe cei care vor să facă un sport să aleagă voleiul deoarece este un sport de echipă foarte plăcut și relaxant în care poți să îți faci prieteni noi și foarte recomandabil pentru cei care vor să facă mișcare.

I-am luat o declarație domnului profesor Daniel Todoran despre Darius și despre colegii lui. Domnul profesor ne-a spus că este un băiat foarte bun, care are încă de învățat, dar dacă continua pe drumul acesta, va ajunge un jucător mare de volei.

image002

Dacă vă decideți să practicați volei, dl Daniel Todoran vă poate informa despre programul antrenamentelor, tel. 0747 758 177.

Lui Darius urăm succes la București și îi ținem pumnii.

RAREȘ BREDEAN, DARIUS HULEA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: