IOANA BIȚIȘ: În atelierul VAVA

În vara acestui an, am avut ocazia de-a învăța și experimenta cum e să devii o persoană independentă.

VAVA01

Foto: Ioana Bițiș

Cu această ocazie, doamna Adriana Cseh, proprietara magazinului VAVA din Oradea, în incinta Lotus, intrarea lângă Cinema Palace, a fost de acord să ne împărtășească câte ceva din istoria magazinului și despre ceea ce înseamnă să te îmbraci în stil VAVA.

,,Povestea noastră a început în 2004, în domeniul vânzării de îmbrăcăminte, ne spune doamna Cseh. În 2013 am deschis Atelierul de croitorie și am început producția produselor VAVA.

În 2015 am finalizat Proiectul pe Fonduri Europene Fabrica de Confecții VAVA din Botiz, str. Mioriței, jud. Satu Mare, cu o suprafață de 560 mp și dotată cu cele mai noi utilaje de producție și o secție de proiectare, de asemenea dotată cu cele mai performante  programe de construcție a tiparelor pentru produsele VAVA, urmând  să deschidem magazinul VAVA din Lotus Oradea în vara anului 2018.”

Am aflat că punctele de desfacere sunt multiple: Baia Mare, VIVO Mall, etaj 1, jud. Maramureș; Oradea, Lotus, lângă intrarea Cinema Palace; Satu Mare, Blv. I.C. Brătianu 8, jud. Satu Mare; Negrești-Oaș, str. Victoriei, jud. Satu Mare; Showroom VAVA Botiz, str. Mioriței, jud. Satu Mare.

Se dorește extinderea rețelei de magazine VAVA în cât mai multe centre comerciale din țară.

Produsele VAVA sunt comercializate exclusiv în magazinele VAVA, iar proiectul de dezvoltare nu include colaborări cu alți agenți economici.

Piese-cheie în garderobă

„Stilul VAVA transmite imaginea femeii actuale, de o eleganță supremă, aparent firească și simplă, dar în același timp sofisticată și feminine, spune dna Cseh.  Colecțiile VAVA sunt construite întotdeauna în jurul unor piese versatile care devin cu ușurință piese -cheie în garderoba oricărei femei.

Acordăm în fiecare sezon o atenție deosebită alegerii materialelor, croielilor impecabile și realizăm produse VAVA în serii limitate.”

 

Piața muncii din România

„Piata muncii este într-o permanentă schimbare, personalul calificat este tot mai greu de identificat. Și de aceasta dată noi putem să spunem că am reușit să cooptăm în echipele noastre tineri ambițioși și responsabili care, deși își continuă studiile, reușesc cu succes și devotament să-și îndeplinească sarcinile.

Am ales să colaborăm în proporție de 80% cu studenți și nu am dat greș.”

Cum pare orașul Oradea, din punct de vedere al vânzărilor?

„Am reușit aici, ca și în celelalte orașe din țară, să ne fidelizăm o clientelă aparte, care apreciază eleganța dezinvoltă a mărcii și linia feminină VAVA. Produsele sunt în serii limitate, confecționate din materiale atent alese, iar produsul finit este diferit de ceea ce se găsește în general pe piață. Astfel, încercăm să acoperim toată gama de produse, office, casual, glamour, iar produsul nostru finit reușește să mulțumească clienta VAVA, care alege să revină de fiecare dată, indiferent de perioada anului.”

Mulțumim doamnei Adriana Cseh pentru amabilitatea cu care a răspuns solicitării de a ne acorda acest interviu.

vava02

Sursă foto: arhiva personală Adriana Cseh

Nu uitați să treceți pe la VAVA când sunteți prin zonă!

IOANA BIȚIȘ

ioana bitis

IOANA BIŢIŞ

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: