DALIA MOȘUȚ: Alexia e lider cu diplomă 

Tot mai mulți elevi de la Colegiul Național Onisifor Ghibu își îndreaptă atenția spre activități de voluntariat. Pe lângă aceștia, un număr mai redus își dedică timpul liber unor activități organizate de dezvoltare personală.

Am avut de curând ocazia să purtăm un dialog cu o astfel de elevă, care a absolvit un curs de leadership.

alexia sateanu

ALEXIA SĂTEANU

„La sfarsitul lunii mai, echipa Leaders Explore a venit sa faca o prezentare despre programul lor de leadership in cadrul colegiului nostru si mi s a parut interesant, asa ca m-am hotarat sa ma inscriu”, ne spune Alexia Săteanu.

În cadrul concursului a reușit să își dezvolte competențele de autocunoaștere, inițiativă, responsabilitate personală, gândire  in perspectiva si lucru in echipă.

lider

Sursă foto: arhiva personală Alexia Săteanu

„Partile mele preferate au constat in activitatile practice pe care a trebuit sa le facem, ca de exemplu sa luam interviuri persoanelor pe strada legate de diferitele tipuri de personalitate, jocuri de gandire si concentrare etc.

Intalnirile au avut loc in cate doua zile din lunile iunie, iulie, septembrie si noiembrie, la Facultatea de Socio-Umane din cadrul Universitatii, in intervalul orar 9:45-17:00.

lider02

Sursă foto: arhiva personală Alexia Săteanu

Alexia a menționat că la sfârșitul cursului toți absolvenții au primit un certificat de leadership. Astfel de documente vor fi utile la înscrierea la facultate, fiind solicitate pentru compunerea unui dosar de admitere.

DALIA MOȘUȚ 

dalia mosut

DALIA MOSUT

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: