GEORGE & MELANIA: Biletele pentru a șasea ediție Untold vândute în patru minute!

Untold este cel mai mare festival de muzică electronică din România. Acesta se desfășoară în fiecare an, pe Cluj Arena, în orașul Cluj-Napoca.

image003

Foto: GEORGE COFAR

La ultimele două ediții am avut bucuria să particip și eu, la o manifestare care aspiră să devină cel mai mare festival de muzică electronică din Europa.

Prima editie a acestui festival aka Chapter 1 a avut loc in anul 2015, intre 30 iulie si 2 august, an in care Cluj-Napoca a fost desemnat Capitala Europeana a Tineretului. In decursul celor patru zile de festival au participat in medie peste 60.000 de oameni pe zi.

In urma succesului de care s-a bucurat, festivalul a primit premiul Best Major Festival, acordat in cadrul galei European Festival Awards 2015, desfasurata in Olanda.

Cea de-a doua editie a festivalului, aka Chapter 2, a avut loc pe data de 4-7 august 2016, iar bugetul festivalului a fost de 7 milioane de euro.

La editia a trei bugetul festivalului a fost marit față de anul precedent la aproximativ 10 milioane de euro.

Festivalul a adunat un numar-record de peste 330.000 de spectatori.

Peste 200 de artiști au fost prezenți la Cluj, printre care Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Alan Walker, Ellie Goulding, Steve Aoki, Lost Frenquencies, Marshmello s.a.

Momentul cel mai important al acestei ediții a fost apariția DJ-ului olandez Armin van Buuren. Acesta a urcat pe scenă fluturând un tricolor imens și a mixat încontinuu timp de 5 ore și 30 de minute.

De altfel, cu doar un an în urmă, în cadrul ediției din 2016, Armin van Buuren și-a prelungit automat programul cu 3 ore, refuzând să părăsească scena până la ivirea zorilor, atunci când pe stadion încă era prezent un număr semnificativ de 40.000 de persoane.

Ca un semn de apreciere, Armin van Buuren a îngenuncheat în fața publicului român și a alergat prin mulțime îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal inscripționat cu numele său.

image001

Foto: GEORGE COFAR

La a patra ediție a Festivalului Untold, aka Chapter 4, bugetul alocat pentru realizarea festivalului a fost de 12 milioane de euro.

Peste 85.000 de persoane au fost prezente doar în prima zi de festival, atunci când invitați speciali au fost cei din trupa The Chainsmokers, aflați pentru prima dată pe o scenă din România. Recordul de audiență a fost înregistrat însă în cea de-a doua zi de festival, printr-un număr de 100.000 de spectatori care au luat parte la show-urile puse în scenă de Jason Derulo și DJ-ul norvegian Kygo.

Pe parcursul celor patru zile de festival, peste 200 de artiști au întreținut atmosfera pe scenele din Cluj-Napoca, printre aceștia numărându-se Tiësto, Don Diablo, Parov Stelar, Mahmut Orhan, Will Sparks, Diplo, KSHMR, Afrojack, The Prodigy, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Alesso, Tujamo, Danny Avila, Fedde le Grand, Black Eyed Peas ș.a.

Ediția a patra fost încheiată de Armin van Buuren, cel care și-a depășit propriul record al edițiilor anterioare, mixând fără oprire timp de 7 ore, până la ora 9:00 dimineața, moment în care a coborât de pe scenă pentru o sesiune de autografe.

Chapter 5 a avut loc în perioada 1-4 august 2019. Printre primii artiști anunțați ca participanți la eveniment au fost Martin Garrix, David Guetta, Bastille, James Arthur, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet, Boris Brejcha, Robbie Williams și Tale Of Us.

image002

Foto: GEORGE COFAR

Începând cu această lună au inceput vanzarile de bilete si abonamente pentru viitoarea editie a Festivalului Untold din Chapter 6.

Prima vanzare de bilete a avut loc in data de 20 noiembrie, incepand cu ora 14:00 unde s-au vandut toate  cele 15.000 in mai putin de un minut.

Cea de-a doua vanzare de bilete a avut loc pe 27 noiembrie la ora 14:00; si de aceasta data s-au vandut toate cele 17.000 de bilete in patru minute si 32 de secunde, iar cea de a treia si ultima vanzare de bilete va avea loc pe data de 4 decembrie, la ora 14:00,

STAȚI GEANĂ, FIȚI PE FAZĂ PE 4 DECEMBRIE!

GEORGE COFAR, MELANIA GROZA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: