ELIZA & DALIA: Mister Transilvania 2016. Plus VIDEO

Silviu Pricope este un tânăr model de 23 de ani din Hunedoara, care lucrează cu agenȚia Rue des Models din București, managerul lui fiind Petre Cosmin.

SILVIU PRICOPE03

SILVIU PRICOPE

Silviu face modeling oficial de doar doi ani de zile, dar neoficial de la vârsta de 16 de ani, cand a început să cocheteze cu ce înseamnă lumea modeling-ului.

„Devotamentul a fost cheia spre a reuși ceea ce am făcut pana acum, dând greș de multe ori și fiind respins la fel de multe ori, dar asta nu m-a oprit. Eu asta am vrut și asta am făcut”, spune Silviu.

Prima lui prezentare a fost la Deva, o scena mica în cadru unui târg de nunti.

La shooting-uri le preferă mai mult pe cele ieșite din linia obișnuită, care au o nota mai personală, fapt care se datorează, probabil, faptului că a trecut de atât de multe ori prin lucrurile de baza pe care le face la o ședință basic de haine. Spre exemplu, îi place sa iasă din clișee, să facă chestii mai extravagante când are ocazia, dar contează foarte mult aici și cât de bun este fotograful.

Prin tot ce a trecut de-a lungul anilor, cea mai mare realizare i se pare faptul ca a cunoscut oameni deosebiți, oameni celebri, oameni cu sufletul bun și chiar si-a făcut prieteni buni.

A filmat reclame, sporturi publicitare, videoclipuri, a pozat pentru unele din cele mai mari case de modă și nume din România, precum Cătălin Botezatu și Ștefan Musca, și a avut ocazia sa lucreze cu cel mai bun din branșă, Cătălin Botezatu, dar adevărată realizare este în spatele tuturor acestor camere, este unde îți trăiești clipa din plin.

Cel mai glorios moment al său a fost când în 30 septembrie 2016 la Carei, la Castelul Karolyi, unde la finalul concursului de frumusețe destinată bărbaților a câștigat titlul de Mister Transilvania.

Cel mai interesant shooting al său a avut loc acum un an în Poiana Brașov; a avut o echipa profesionistă de oameni cu care a lucrat, a prins și prima zăpadă din an pe vârf de munte, într-un peisaj deosebit.

În afară ai mult mai multe posibilități de a fi descoperit și a avea o cariera în modeling, ne spune. Industria fiind atat de mare și în continuă dezvoltare, în afară ai o șansă la un câștig mai mare și contracte de muncă pe termen mai lung, care iti oferă un profit constant.

SILVIU PRICOPE01

SILVIU PRICOPE

Silvu a lăsat și un scurt mesaj pentru cei care vor să urmeze modelingul: „Cred că cel mai important sfat este să crezi în tine, pana la urma vei realiza cât ești de bun. Să nu renunți, îți doresti asta cu adevărat, pana la urma vei reuși”.

ELIZA STANCIU, DALIA CIOARA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: