ANTONIA & ADRIENN: Pennywise revine

IT 2 este o continuare a filmului IT din 2017.

poster

El prezintă reunirea personajelor după 27 de ani, din primul capitol, numiți The Losers Club, care au jurat cu sânge că, dacă clovnul va veni înapoi, îl vor îndepărta.

La începutul capitolului 2, ne întâlnim cu adulta Beverly Marsh, care își vizitează casa ei veche, momentan locuită de Mrs. Kersh, aceasta fiind cea mai înfricosătoare scenă. Bev când intră în casă, găsește multe poze înfiorătoare, iar când femeia în vârstă povestește despre tatăl ei, care a participat la circ, putem afla dacă Pennywise era un om adevărat sau nu.

The Losers Club devin adulți și încep să simtă un sentiment neobișnuit, pe care l-au simțit înainte cu 27 de ani, deoarece Pennywise a revenit.

Aceștia îl îndepărtează pe Pennywise folosind o vrajă inventată de Mike – trebuiau să se separe și să găsească o memorie din copilăria lor. Eddie moare în timp ce acest lucrul se petrece, iar într-un final Pennywise dispare…

Filmul este bazat pe cartea scrisă de către Stephen King în anii ’80. Stephen King, care s-a născut pe data de 21 septembrie 1947 în Portland, SUA, este cel mai bine vândut scriitor american de literatură horror (averea sa fiind estimată la aproximativ 400 milioane de dolari americani) și este în prezent unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți romancieri.

Cărțile sale sunt ecranizate în marea lor majoritate și putem spune că  el este regele neîncoronat a romanelor horror. Mai cunoscute suunt The Stand (1978), The Shining (1977) și Doctor Sleep (2013).

IT este regizat de Andy Muschietti, iar din distribuție fac parte Bill Skarsgård, Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isajah Mustafa, James Ransone, Andy Bean și Jay Ryan.

ANTONIA BODIU, ÖLYÜS ADRIENN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: