ADRIAN & GEORGE: Vicecampion național la dans sportiv din Onisifor Ghibu. Plus VIDEO și AUDIO

În Colegiul Național Onisifor Ghibu, in clasa X C, studiază un vicecampion național la dans sportiv. Numele său este  Cristian David Șandor.

Am aflat de la el că a dezvoltat o pasiune pentru dans de când era mic, dar îl practică într-un club organizat de la 10 ani.

Cele mai importante concursuri la care a participat au fost la Varadinum Dance Festival din 2017, unde a obținut locul 2, și Gyula Dance Festival din 2019, unde a obținut titlul de vice campion național.

Dansul este un lucru foarte important pentru el, totuși a declarat că nu se imaginează 10-15 ani trăind din dans, iar pentru moment este doar o pasiune.

Acesta ne-a mai spus că dansul sportiv necesită foarte multă răbdare, forță, dedicare și curaj. De asemenea, dansezi intr-o pereche, deci nu poți să faci pași greșiți.

Cristian spune că, de când face dans, cel mai greu lucru a fost să găsească o parteneră dedicată, care să ia in serios acest sport; a schimbat patru partenere  până acum.

„Când ești singur nu ai cum să obții rezultate și nu simți că progresezi. Acest lucru m-a făcut de multe ori să mă gândesc la a renunța până am găsit partenera cu care concurez și acum, ea mi se potrivește de minune”.

Clubul la care este înscris se numește Clubul de Dans Sportiv Stephany din Oradea. Clubul se află în Cetatea Oradea, corpul C, et. 1. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0766 544 360.

Cristian se antrenează două ore de trei ori pe săptămână, cu antrenorii Noemi și István Tóth, multipli campioni la dans sportiv ai României.

GEORGE LUPUȚ, ADRIAN BĂLAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: