RAUL TIRLA: Pe urmele tatălui

Raul Tămaș este elev în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv din Oradea si practică fotbal de la 6 ani, când a fost îndrumat de tatăl său, care era și el un bun fotbalist la vremea lui.

raul fotbal

Raul Tămaș. Sursă foto: arhiva personală

Tămaș a început să fie convocat la echipa mare Luceafărul Oradea și și-a făcut debutul in Liga a 3-a în urmă cu câteva meciuri. L-am întrebat cum a fost experința și el mi-a spus că avea foarte mari emoții când antrenorul l-a chemat de pe banca de reserve, să îl introducă pe teren, pentru că nu a vrut să dezamăgească antrenorii si mai ales părinții pentru eforturile depuse până acum.

Raul se antrenează in fiecare zi pentru a fi în cea mai bună formă. L-am întrebat dacă mai are timp să își învețe după ce vine de la antrenament daca el este obosit. Mi-a spus că este prea obosit când vine de la antrenamente, pentru a-și mai putea învăța, așa ca el se trezește mai dimineață cu jumătate de oră pentru a-și putea repeta lecțiile sau pentru a-și face temele.

L-am întrebat care este echipa lui preferată și el mi-a spus că îi place PSG, pentru că acolo joacă idolul său, Neymar Junior. Ii place stilul lui de joc, felul în care marchează și cum înscrie goluri. Raul vrea să ajungă și el la fel de bun ca Neymar.

RAUL TIRLA

raul tirla

RAUL TIRLA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: