SAMUEL & BOGDAN: Premiaţi pentru Voice Command System

Facultatea de Ştiinţe a Universităţii din Oradea a găzduit în 11 mai a doua ediţie a Concursului de matematică şi informatică „Gheorghe S. Nadiu”, iar premiile s-au împărţit între elevii a cinci colegii şi licee din oraş.

stelian furtos

STELIAN FURTOS

Locul III a fost obţinut de proiectul Voice command system, realizat de George Pintea, Natanael Pop, Marius Cazan şi Stelian Furtos, de la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, din clasa doamnei prof. Nicoleta Turean.

Stelian Furtos ne-a declarat următoarele: „Concursul în sine a fost, în opinia mea, un succes, pentru că a promovat creativitatea şi perseverenţa concurenţilor. Am participat la acest concurs la îndemnul domnului professor Sándor Lukács. Eu şi echipa mea am prezentat o aplicaţie care implică comenzi vocale şi am reuşit să luăm locul trei, alături de o diplomă şi o medalie am mai primit fiecare suma de 150 de lei. Aceste recompense, cel puţin pentru mine, au demonstrat că poţi să faci ceea ce iubeşti şi să ai parte şi de susţinere financiară.

roboti

Sursă foto: arhiva personală Stelian Furtos

Concursul s-a desfăşurat într-o sală de curs de la Universitatea din Oradea, unde un juriu format din cinci experţi din domeniul IT ne-a evaluat proiectele.”

SAMUEL VAIDA, BOGDAN HEREDEA

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: