ANDREEA POP: Aparatură nouă pentru Ghibu prin Rotaract Club

Joi, 16 mai 2019, am avut deosebita onoare de a fi vizitați de câțiva dintre membrii asociației Rotaract Club Oradea, un club de voluntariat de renume în ceea ce privește actele caritabile.

Multe dintre proiectele și activitățile demarate de către aceștia au un mare succes, un bun exemplu fiind proiectul O cană de fericire, care anul trecut a ajuns la ediția a X-a. Acest proiect constă în oferirea unei căni de vin fiert, ciocolată caldă sau ceai în târgul de Crăciun, în schimbul unei donații, urmând ca apoi din banii strânși să se achiziționeze diverse bunuri care vor fi mai apoi donate către diverse asociații, spitale sau scoli.

Anul acesta, cei din Rotaract au decis să ne sponsorizeze și pe noi, pe lângă celelalte două centre de învățământ, respectiv Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea, unde au cumpărat aparatură didactică în valoare de peste 19.000 Lei și Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu Oradea, unde urmează să participe cu o donație până la sfârșitul acestei veri.

Sponsorizarea acestora a fost aparatură în valoare de aproximativ 3.500 lei şi constă într-un videoproiector, un laptop și un ecran de proiecție.

Aparatura va fi folosită de către elevi în timpul orelor de curs și în cadrul diferitelor activități ce vor avea loc în liceul nostru.

rot01

Sursă foto: arhiva personală Andreea Pop

Pe această cale, vrem să mulțumim clubului Rotaract Club Oradea pentru generozitatea de care au dat dovadă făcând această donație școlii noastre.

ANDREEA POP

andreea pop marius dumiter

Subsemnata, alături de Marius Dumiter, membru al asociației Rotaract Club Oradea

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: