DALIA & ANDREEA: Păreri care contează

După cum am promis în reportajul Înflorește cu încredere, revenim cu un material unde prof. Nicoleta Cipleu îşi exprimă câteva gânduri la adresa Giuliei Goilan.

Totodată, am îndemnat-o şi pe prietena Giuliei, Cătălina Sidea, să ne scrie despre colega ei, astfel încât să o vedem pe aceasta atât din perspectiva profesorului, cât şi a prietenei.

prof. nicoleta cipleu

Prof. NICOLETA CIPLEU. Sursă foto: arhiva personală

„Giulia… Când spun Giulia, pronunț un nume cu adevărată rezonanță pentru Liceul Onisifor Ghibu, şi nu doar datorită calificării ei la faza națională la Olimpiada de Limba română, ci şi datorită unui chip frumos, ce întrupează un suflet sensibil şi extrem de modest, ne mărturisește prof. Nicoleta Cipleu.

giulia golean

GIULIA GOILEAN

Giulia este o elevă extrem de ambițioasă, de serioasă, de modestă şi de o energie intelectuală extraordinară.

Pentru mine este clar că Giulia este înzestrată cu o adevărată inteligență nativă, fapt ce îi va asigura un viitor strălucit.

Îi doresc mult succes pe mai departe!”

catalina sidea

CĂTĂLINA SIDEA. Sursă foto: arhiva personală

Cătălina, prietena ei cea mai bună şi totodată colega ei de bancă, ne deschide un portal unde o regăsim pe Giulia aşa cum Cătălina o vede prin ochii ei: „Giulia este una dintre cele mai bune prietene ale mele, fiind și colega mea de bancă. Este o fire foarte puternică, plină de viață, dar care are un suflet minunat și plin de simplitate.

De la ea am învățat că cel mai important lucru este să fii om, iar notele și premiile sunt doar niște lucruri trecătoare, care ne pot afecta viața atât în bine, cât și în rău.

Am petrecut momente extraordinare împreună, întrucât ne cunoaștem din clasa I, am râs, am plâns, dar în special am descoperit amândouă ce înseamnă o prietenie adevărată.

Este o fată foarte respectuoasă atât cu profesorii, cât și cu cei din jur. Are un simț al umorului foarte molipsitor, care mă face să zâmbesc oricând. Știe cum să se descurce în orice situație, fiind și cea mai matură prietenă pe care o am.

Sunt foarte mândră de ea și nu mi-aș putea imagina acești patru ani de liceu în lipsa dragei mele colege de bancă.”

În final, vrem să mulțumim colegelor noastre, Giulia şi Cătălina, pentru timpul acordat, dorind să le urăm un drum cât mai frumos alături una de alta.

Mulţumim şi doamnei prof. Nicoleta Cipleu pentru că ne-a oferit ajutor şi îndrumare.

au consemnat DALIA ŢIGAN şi ANDREEA MOZA

andreea moza dalia ţigan

ANDREEA MOZA Şi DALIA ŢIGAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: