ROMAN RAREŞ: Reportaj de la RIUF 2019

În data de 26 martie la Timişoara a avut loc o nouă ediţie RIUF,  celebrul târg de facultăţi din România,  unde expozanţii şi-au prezentat oferta pentru anul 2019 în materie de facultăţi şi masterat.

Targul a inceput la ora 10, desfasurandu-se in Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. Taxa de intrare a fost de 5 lei, participantii urmand sa se inregistreze pe loc sau sa primeasca autocolantul cu numele pe baza inregistrarii anticipate de pe site-ul celor de la RIUF.

Dupa intrare, participantii au putut sa se gaseasca viitoarea facultate pe care si-o doresc.

La aceasta editie au fost prezente facultati cu renume din România, ca Universitatea Babes-Bolyai(UBB) sau Universitatea de Vest din Timisoara (UVT) si mai multe facultati din strainatate.

Printre ele amintim Marea Britanie, o participare de aproximativ 10 universitati, ca University of Kent, University of Greenwich,  British Council sau University of Essex. Din Germania au participat cei de la DAAD, din Olanda – University of Groningen si altele din tari precum Franta, Belgia, Arabia Saudita, SUA, Danemarca si Elvetia.

Intre timp, la etaj au avut loc conferinte pe diverse subiecte cum ar fi Studiaza in SUA cu bursa, in 4 pasi sau SUPERPOWERS. Cum sa scrii un CV de 10.

Targul a fost foarte captivant si bine organizat, informatiile primite m-au ajutat sa imi gasesc locul unde voi merge la facultate.

ROMAN RAREŞ

rares roman

RAREŞ ROMAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: