RAUL TIRLA: Idolul lui este Ramos. Plus AUDIO

Raul Ștef este elev în clasa a IX-a la Liceul Mihai Eminescu din Oradea. Pasionat de fotbal încă de mic, Raul a fost de acord să îmi răspundă la câteva întrebări.

 

A început să joace fotbal la vârsta de 7 ani, îndrumat de tatăl său și de un prieten de al lui care era deja în echipă.

Cea mai frumoasă experiență a lui a fost atunci când a câștigat pentru prima dată campionatul la juniori, la vârsta de 12 ani. Înainte de meci a avut emoții foarte mari, pentru că era primul lui meci decisiv.

Are antrenamente foarte grele, de luni până vineri, fiecare durând două ore, supravegheat de Dan Modura, care este antrenorul echipei.

Raul Ștef

RAUL ŞTEF

L-am întrebat cum are timp să meargă la școală și la antrenamente și să mai și învețe pentru următoarea zi. Mi-a spus că ii este greu, deoarece după ce termină școala, la ora 14, ajunge acasă, mănâncă, iar apoi merge la antrenament. După ce ajunge acasă, este foarte obosit și nu prea mai are timp pentru a învăța, dar încearcă să fie atent în clasă, pentru a merge acasă cu lecția învățată.

Colegii și profesorii sunt mândri de el și-l încurajează să continue cu ceea ce face.

Raul mi-a spus că are și un idol, pe Sergio Ramos, deoarece este cel mai bun fundaș din lume; îi place cum acesta lovește mingea cu capul, îi place cum se apără și este un exemplu pentru el.

Visul lui Raul este să ajungă la o echipă foarte mare din Europa și să câștige cât mai mulți bani din fotbal, pentru a-și întreține familia.

RAUL TIRLA

raul tirla

RAUL TIRLA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: