ŞENDRUŢIU & FĂŞIE: Viața de YouTuber din perspectiva unei fete

În ultimii ani, platforma YouTube s-a dovedit a fi foarte vizionată de către adolescenții de azi, acest lucru rezultând din audiența care este în continuă urcare.

YOUTUBERITA

ROXANA NICU

Din perspectiva multor persoane, YouTube este privit drept un hobby, prin care poți interacționa cu oamenii creând un conținut de divertisment, ca dovadă fiind mulțimea de persoane care acceptă provocarea de a deveni un YouTuber. 

Din dorința de a încerca ceva nou și de a descoperi adevăratele părți ale YouTube-ului, Roxana Nicu, o tânără în vârstă de 17 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a acceptat această provocare cu drag.

Pentru a afla cum se desfăşoară viața unui YouTuber, din perspectiva unei fete, am decis să-i luăm Roxanei un scurt interviu.

 

Ce ne poți spune despre tine şi munca pe care o faci? De asemenea, cititorii noştri ar dori să afle cum a început proiectul tău. Ce ne poți împărtăşi?

ROXANA: Sunt o persoană deschisă și încerc să ridic moralul oamenilor din jurul meu. Proiectul meu a început neașteptat, fără a avea vreo pregătire în domeniu, a fost o distracție la început.

 

Cât de greu ți-a fost la început, când ţi-ai deschis canalul, până la succesul de acum?

ROXANA: Neștiind că o să primesc multe păreri răutăcioase, am fost dezamăgită la început, pentru că nu înțelegeam ce fac greșit și de ce oamenii aleg să arunce cu înjurături într-un om care nu făcea decât să facă lumea să se simtă bine.

Am reușit să ajung la suma de 63.000 de abonați în mai puțin de un an și am înțeles că unde este succes este și invidie.

Din punctul meu de vedere, toate persoanele de pe această platformă trebuie respectate pentru că într-adevăr pare ușor, însă este greu să fii pe placul unui public așa mare.

 

Ce părere ai despre ceilalți youtuberi, ai unul care te inspiră?

ROXANA: YouTuber-ul care m-a inspirat și care m-a ajutat ca să fiu ceea ce sunt acum este chiar prietenul meu care pot spune că mi-a deschis o portiță spre lumea jocurilor. Că tot a venit vorba de jocuri, CS:GO-ul este făcut pentru oameni cu nervi de fier, pentru cei care sunt îndemânatici si au reflexe.

 

Cât de importantă este durata unui joc și cât de interactiv ar trebui sa fie?

ROXANA: Consider că în momentul în care te joci si lumea te vizionează pe YouTube, este de datoria ta să faci ca jocul să fie interesant și să ții oamenii în “priză”.

 

Care sunt hobby-urile tale?

ROXANA: Hobby-ul meu este dansul, pe care l-am practicat împreună cu modelling-ul timp de câțiva ani. Fac asta și în continuare, însă nu la nivel înalt.

 

Care este intenția ta în viitor?

ROXANA: Pe viitor îmi doresc să atrag mai multe persoane pe canalul meu, prefer să cresc singură, pentru că mai târziu să nu fiu arătată cu degetul că am profitat de anumite persoane pentru a mă realiza pe YouTube.

Un mic sfat pentru începători ar fi să creadă în ei, să nu se lase atacați de vorbele haterilor și să țină cont de această vorbă.

 

Ținând cont că ești pe YouTube de ceva timp, ce le recomanzi celor care vor să se apuce și celor care deja s-au apucat, dar vor să crească?

ROXANA: “Frumusețea este în ochiul privitorului”. Să nu se lase influențați și să încerce să crească pe propriile puteri, pentru că satisfacția este alta.

CANAL YOUTUBE ROXANA NICU

ROBERTO ŞENDRUŢIU, CASIAN FĂŞIE

casian si roberto

CASIAN FĂȘIE și ROBERTO ȘENDRUȚIU

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: