Invitaţie la spectacol

Pentru că de câţiva ani de zile a devenit o tradiţie a Ansamblului Folcloric Nuntaşii Bihorului ca de 8 Martie să sărbătorim împreună femeia, şi în acest an o vom sărbători, în data de 7 martie, printr-un spectacol ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, începând cu orele 19.

Catalina Rotaru

CĂTĂLINA ROTARU

Invitati speciali in acest spectacol sunt Catalina Rotaru si Vladut Sarmas, castigatori ai emisiunii Vedetă populară.
Vladut Sarmas

VLADUT SARMAS

In cadrul acestui spectacol ii veti putea asculta si pebihorenii nostri dragi: Maria Haiduc, Iuliana Chelu, Antonela Ferche-Butiu, Mariana Militaru-Blaj, Florica Ruja, Ciprian Mocanu,  Mihai Jula, Alexandru Cartis, Teodora Sandru, Roxana Berinde, Alexandra Durgheu, Maria Cobzas si grupul vocal folcloric Nuntasii Bihorului – Juniori: Alex David, Catalin Bulgaru, Alexandra Bus, Denisa Ghib, Lorena Ghib, Vanesa Cazac si Sarah Cazac, coordonati de doamna Florica Ruja.

Spectatorii vor putea urmari si o  suita de dansuri prezentata de dansatorii ansamblului, acestiia fiind coordonati de domnul Dinu Avram.

Suita orchestrală este asigurata de RaduTarb, iar spectacolul va fi prezentat de tanara si talentata solista Teodora Sandru.

Biletele se gasesc la casieria Casei de Cultura a Sindicatelor din Oradea, de luni pana vineri, intre orele 9-17, sau pe www.BLT.ro.

AFIS

Costul unui bilet este de 10 lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: