VERDEŞ & CIOARA: Mentora învingătorilor

Daria Zaharie este din clasa a XI-a A, profilul Filologie intensiv. Aceasta a participat la Balul bobocilor în calitate de mentor al bobocilor Romina Suciu din clasa a IX-a C şi Bogdan Mudura din clasa a IX-a A.

daria zaharie

DARIA ZAHARIE

Balul a avut ca temă Ghibu through the ages, iar cei doi au reprezentat anii ’40.

Daria a fost de acord să ne împărtăşească ceva din experiența ei ca mentor.

Ea a decis să se implice la insistențele colegei ei, care a mai facut parte din organizare în anii precedenți: „Înainte de a fi mentor, nu aveam nicio idee câtă muncă trebuie depusă pentru realizarea unui singur moment şi la câte detalii trebuie sa fii atent.”

Şi-a dat seama de acest lucru doar când a început să pună în practică coregrafia: „În spatele celor 5 minute puse în scenă de către boboci se află o întreagă echipă si multe săptămâni de repetiții. Nu e uşor să realizezi un moment artistic, iar cu cât se apropie mai mult ziua balului, cu atât presiunea este mai mare. Însă când totul capătă contur, simți că efortul depus si orele petrecute la repetiții nu au fost in zadar.”

Din fericire, bobocii ei, Romina si Bogdan, au fost foarte implicați şi devotați, ceea ce le-au făcut treaba mult mai uşoară: „Chiar dacă am mai întâmpinat greutati si au mai existat momente în care am fost în dezacord, am reuşit să trecem peste toate cu puțină comunicare si cu puțin efort.”

elevi

Când a venit timpul să fie anunțată câştigătoarea balului, a avut foarte mari emoții, în mod evident, dar ele au dispărut când s-a auzit numele Rominei: „În acel moment am simțit un moment de mândrie, dar mai ales fericire, ştiind că Romina îşi dorea foarte mult titlul de Miss Boboc.”

RALUCA VERDEŞ, DALIA CIOARA

RALUCA VERDES DALIA CIOARA

RALUCA VERDEŞ şi DALIA CIOARA

One comment

  1. Felicitari pentru realizări ! 👍

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: