IGAȘ & CERNEAN: K-pop la Cinema Palace

BTS este o trupă de băieți sud-coreeană, formată din şapte membri, care au debutat în anul 2013, având repede un succes internațional și care au câștigat inimile a milioane de fani.

BTS

Foto: Elena Igaş

Pe data de 26 ianuarie, la Cinema Palace, în jurul orei 17:00, filmul BTS Worls Tour: Love Yourself a fost disponibil fanilor, care încă de la începutul evenimentului și-au aratat sustinerea, cântând și purtând haine înscripționate cu logo-ul și numele trupei BTS.

Filmul a rulat în cea mai mare sala a cinematografului, care a fost plină cât vedeai cu ochii. Pe parcursul filmului, fanii cântau si aplaudau performanta idolilor. Atmosfera a fost una foarte plăcută, astfel încât chiar dupa terminarea spectacolui, muzica nu s-a oprit, fanii cântând in continuare.

 Am reușit să obţinem o declarație de la o admiratoare a trupei BTS, prezentă la eveniment.

Alexia.M

ALEXIA MATEAŞ. Foto: Elena Igaş

„Am început sa ascult k-pop în 2017, când un youtuber a reacționat la trupa BTS. M-a atras foarte mult vocea unui membru, Jimin, dar la început nu credeam că îmi va placea atât de mult încât sa devin o fana a acestui gen muzical. Vocea acelui membru îmi rămăsese întipărită în minte și fredonam linia melodică fara sa vreau.

În cele din urmă, am ascultat din nou cântecul și mi s-a părut pur și simplu magic, cu niște elemente pe care nu le-am mai auzit în niciun alt gen muzical. Nu vorbeau doar despre dragoste, ci și despre a-ți urma visele, a fi puternic și a avea stima de sine. Am aflat că acești băieți își produc singuri muzica și au muncit mult pentru a ajunge unde sunt. Atunci am știut că trebuie să-i susțin. Am descoperit mai multe trupe si chiar artisti solo pe parcurs, dar BTS rămâne trupa mea favorită.

Evenimentul mi s-a părut foarte frumos. A fost o experiență inedită, de a asculta și vedea un concert al acestei trupei, și a fost o idee foarte buna având în vedere faima lor și șansele scăzute de a avea un concert în România. A fost de asemenea o ocazie de a cunoaște persoane cu aceleași pasiuni ca ale mele.

În viitorul apropiat chiar aș vrea evenimente asemănătoare. Nu s-au anunțat filme cu privire la trupa BTS sau alte trupe k-pop, dar mi-ar placea sa avem întâlniri lunare ale fanilor, asemănătoare cu ale unui club de carte. E frumos să cunoști persoane care au interese comune cu ale tale. Judecând după specificul trupei, sunt sigură că au multe surprize pregatite pentru noi”, ne-a spus Alexia Mateaș, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național Iosif Vulcan.

Până la evenimentele următoare, rămâneți cu ochii pe LOGO Paper!

ELENA IGAȘ, BIANCA CERNEAN

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: