LARISA BĂRCUI: „Miss Boboc Ghibu 2019 este…”

Balul Bobocilor de anul acesta a avut loc în 25 ianuarie, la Solay, tema balului fiind Ghibu through the ages şi participând şapte perechi.

Câștigătorii balului sunt Romina Suciu şi Casian Konyari. I-am luat Rominei un scurt interviu, pentru a afla parerea ei cu privire la bal si titlul ei de Miss Boboc.

romina suciu

Sursă foto: arhiva personală Romina Suciu

„Toți bobocii au fost foarte buni, fiecare încercând să dea tot ce poate pentru a nu dezamăgi în seara balului . De aceea lupta strânsă m-a făcut să pun la îndoială faptul că voi fi câștigătoarea acestui bal.

Nu mă așteptam sa câștig, dar speram ca momentul meu să fie cel mai bun deoarece eram conștientă de toată munca depusă. Totuși, surpriza și emoțiile au fost mari la auzirea numelui meu după rostirea propoziției «Miss Boboc Ghibu 2019 este…»”, ne mărturiseşte Romina Suciu.

Aceasta l-a avut ca partener pe Bogdan Mudura, fiind dezamagita că el nu a castigat, pentru a putea forma impreuna perechea pentru Balul Balurilor, dar totodata e multumită, deoarece este sigura că ea si Casian vor face o pereche minunata in competitia care se apropie.

romina suciu 02

Sursă foto: arhiva personală Romina Suciu

Romina a reprezentat anii ’40, cei mai îndepărtaţi ani, astfel că impreuna cu mentorii lor, Oana Nicoruț, Daria Zaharie si Iulia Naghi, au fost pusi la incercare, reusind in cele din urma sa pregateasca un moment incredibil.

„Am fost sigura ca vom putea duce momentul la bun sfarsit si ca vom fi cei mai buni dintre cei mai buni”, sustine Romina.

Ea ii indeamna pe cei din viitoarele generatii de boboci sa participe la bal, deoarece este o experienta de neuitat: „Nu vă sfiiți să participați, in calitate de orice! Vă asigur că veți ramâne mai mult decât plăcut surprinși și veți conștientiza că nu contează titlul pe care l-ai câștigat, ci faptul că ai văzut lucrurile dintr-un alt unghi, alături de noi indivizi deveniți mai apoi prieteni, si că ai făcut parte dintr-un proiect care reprezintă activ școala ta.

romina suciu bal

Pe această cale aș vrea să le mulțumesc părinților mei, mentorilor mei – Oana Nicoruț, Daria Zaharie și Iulia Naghi, domnului diriginte Mircea Pop, profesorilor și nu în ultimul rând tuturor celor care m-au susținut!”

Îi mulţumesc Rominei pentru timpul acordat şi îi urez succes în competiţia de la Balul Balurilor!

LARISA BĂRCUI barcuigiorgiana@gmail.com

LARISA BARCUI

LARISA BĂRCUI

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: