HODIŞAN & BAN: Partea întunecată a culturismului (II)

Interlocutor ne-a fost un sportiv care preferă să rămână în culise şi să-şi treacă numele sub tăcere, din motive evidente. Noi îi vom spune „I” în materialul nostru, prezentat în serial. Pentru a proteja identitatea celui intervievat, ne-am hotărât să punem poze de pe Instagram, de la utilizatori de steroizi din alte ţări.
instagram

Imagine doar cu rol ilustrativ. Sursă foto: INSTAGRAM

De ce crezi că multă lume ia anabolizante orale şi nu injectabile?

I: De ce apelează lumea la anabolizante orale? Pentru că nu au suficientă informație. In primul rând, cele injectabile sunt mai practice și mai eficiente, dar și pentru că le frică de lucrurile injectabile. Dar cand apare si problema de persoană care să le administreze, nu toată lumea se pricepe!

 

Care sunt efectele pozitive / negative produse de steroizi?

I: Normal că există ambele, si parti positive, si negative. Să începem cu cele bune. Normal, cele bune ce pot fi creșterea masei musculare, creșterea anduranța și creșterea abilitatea corporală, doar nu doar culturiștii folosesc anabolizante, ci și alte categorii de sporturi de performanță! Tot la efectele pozitive anabolizantele sunt bune și pentru problemele de sănătate și calmarea durerilor din cauza problemelor de sănătate. Multe persoane folosesc și după operație sau după intervenţii chirurgicale.

 

Care sunt riscurile suplimentării cu steroizi falşi?

I: Reacțiile sunt de multe feluri dacă anabolizantul este fals. Dintre acestea sunt inflamația sau alergii adverse, dar mai poate fi și temperatură corporală sau chiar un „rezultat” ce este comic; dacă anabolizantul este fals, cel care-l folosește n-o să aibă niciun rezultat!

 

Cât ar trebui să dureze un ciclu şi după cât timp poţi să începi unul nou?

I: Este o întrebare foarte faină și chiar de folos. Ciclurile sunt de toate felurile, în funcție de substanță activă, de persoane care au folosit înainte sau nu, și poate fi și după vârstă! Dar în general, cele standarde sunt de trei luni, unde la fel și pauza trebuie să fie de trei luni, ca receptorii să se golească din nou și la următoarea ședință să aibă efect din nou!

au consemnat DRAGOŞ HODIŞAN şi VLAD BAN

portret

DRAGOŞ HODIŞAN şi VLAD BAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: