CARINA MUȚ & DARIANA MUȚ: Există un luptător în fiecare din noi

În cadrul evenimentului de comemorare a patronului spiritual, Onisifor Ghibu, în sala festivă a liceului s-au premiat elevii cu rezultate deosebite la concursurile școlare, luni, 5 noiembrie. Printre aceștia se numără și Ioana Reștea, elevă în clasa XI B , care a fost premiată la Olimpiada de Religie Alianța Evanghelică cu mențiune la faza pe județ.

ioana restea

IOANA REŞTEA

Îndemnată și de doamna profesoară de religie, Lenuța Dascălu, Ioana a fost determinată să participe la olimpiadă în primul rând pentru a aduce onoare școlii.

Anul trecut școlar, faza pe școală a avut loc în cadrul liceului nostru, Ioana trecând mai departe la faza locală, susținută tot în liceul nostru , unde a obținut 91 de puncte.

Participând la faza județeană, desfășurată în Liceul Economic Partenie Cosma, cele 82 de puncte nu i-au fost îndeajuns pentru a trece la faza națională. „Ar fi fost o ocazie foarte bună pentru a arăta că se poate, dar în viață trebuie să ne bucurăm de ce primim, indiferent de munca depusă”, ne spune Ioana.

„În fiecare

dintre noi

există acel

luptător care

prin devotament

și perseverență

poate să ajungă

departe”

Pentru ea, subiectele au fost relativ ușoare, structurate pe trei componente. Primul a avut în vedere întrebări pe baza unui verset, apoi un text argumentativ pe o anumită temă la subiectul al doilea, iar ultimul a fost un un eseu de minim două pagini.

Cel mai ușor subiect, din punctul de vedere al Ioanei, a fost subiectul I,  deoarece cunoașterea mai multor versete a făcut-o să vadă cu ușurință ceea ce reieşea din versetul dat.

„Îi mulțumesc doamnei profesoare Lenuța Dascălu pentru eforturile pe care le-a depus pentru a mă ajuta să ajung la acest nivel și consider că în fiecare dintre noi există acel luptător care, prin devotament și perseverență, poate să ajungă departe și poate să se facă remarcat”, ne-a declarat Ioana.

CARINA MUȚ, DARIANA MUȚ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: