DALIA MOŞUŢ: Campioană naţională la dansuri latino

Denisa Fildan este elevă a liceului nostru în clasa X C. Denisa a participat la Campionatul naţional de clase de dans sportiv ţinut la Cluj-Napoca, la categoria de dans latino (grupe 16-18ani).

denisa 02

Alături de partenerul său si sub atenta supraveghere a antrenorului lor, Stelian Ghita, a castigat titlul de campioană natională.

Partenerul sau ,Etien Dobos, este elev al Liceului Economic, iar cei doi formeaza o pereche de trei ani. Cei doi sunt legitimati la CDS Stelele Dansului Oradea.

Doamna dirigintă a Denisei, prof. Dana Kele, le transmite multe felicitari si este foarte mandra de eleva dumneaei.

„Campionatul a fost bine organizat, muzica a fost atent aleasa, ringul a fost suficient de spatios si curat, conditiile fiind perfecte pentru o prestatie de bun augur, ne spune Denisa.

Jurizarea a fost, dupa parerea mea, in mare parte corecta, cu toate ca din partea anumitor arbitri alegerea a fost subiectiva, fapt datorat nivelului aproximativ la fel de ridicat a perechii vicecampioane. Dar noi suntem incantati ca am ajuns la acest rezultat si credem ca oricine ar fi castigat merita din plin titlul.”

denisa01

Denisa a mai participat si la alte concursuri, precum Campionatul national la clasa C latino, categoria de  varsta 14-15 ani, unde ea şi partenerul sau au fost vicecampioni si finalisti la concursurile de open latino 16-18 ani tineret.

DALIA MOŞUŢ

dalia mosut 02

DALIA MOŞUŢ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: