DENISA SOUTIUŢ: Descoperă minunile naturale ale lumii!

Editura Aquila tocmai a lansat o nouă carte, numită Minunile naturale ale lumii.

Aceasta este o carte bilingva in care sunt prezentate locuri deosebite din intreaga lume, potrivita tuturor elevilor, incepand cu clasa I, cand copiii invata sa citeasca.

Un mare avantaj este faptul ca este un atlas bilingv român-englez, fiind foarte educativ, deoarece, pe langa faptul ca elevii pot afla cele mai frumoase locuri naturale din intreaga lume, in acelasi timp invata si engleza.

De exemplu, la pagina 9 este prezentat Parcul National Kakadu din Australia de Nord, care mie mi-a captat atentia atat prin imaginea prezentata, cat si prin descrierea cu care vine aceasta. Parcul este descris ca fiind un paradis al crocodililor si al papagalilor cacadu, aici aflandu-se o treime din toate speciile de pasari din Australia, ceea ce este uimitor.

De asemenea, peisajul este foarte variat, aici gasindu-se lunci de coasta, mangrove, dealuri impadurite, savana, stanci si paduri tropicale.

Mai departe, aflam informatii despre Golful Ha Long din Vietnam, despre care legenda spune ca formarea lui se datoreaza unui dragon, cat si despre Vulcanul Kawah Ijen din Indonezia, a carui lava straluceste noaptea in irizatii albastre, datorita concentratiei ridicate de sulf.

Dacă v-am captat atenţia cu locurile descrise şi dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii, atât despre ele, cât şi despre restul minunilor naturale, vă recomand să cumpăraţi această carte minunată.

DENISA SOUTIUŢ

denisa-sotiuc5a3.jpg

DENISA SOUTIUŢ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: