Invitaţi la SuperTeach!

EDUCATIVA Teacher Network lansează în septembrie invitaţia de a găsi și oferi inspirație pentru educație, după următorul calendar:

  • 29 septembrie 2018 la Constanța
  • 6 octombrie 2018 la Alba Iulia
  • 27 octombrie 2018 la Craiova
  • 3 noiembrie 2018 la Cluj
  • 24 noiembrie 2018 la București

SuperTeach at Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu. Sursă foto: http://www.facebook.com/SuperTeachRomania

Sunteţi rugaţi să accesați pagina www.superteach.ro pentru a vă înscrie la ediția/edițiile la care doriți să participați. Accesul la conferință se face în baza biletului de participare care are un cost de 70 RON (pentru cadrele didactice care vin singure) sau 50 RON (pentru cadrele didactice care vin insoțite de cel puțin un/o coleg/ă). Biletul de participare include masa de prânz și pauzele de cafea.

Pe site, pe pagina de Facebook SuperTeach si pe e-mail vor fi anunțate noutățile fiecărei conferințe (program, locație, speakeri invitați etc.). Locurile sunt limitate!

SuperTeach este proiectul care își propune să formeze profesorii români după principiile outward mindset (o mentalitate deschisă). Primul pas pentru a face asta este participarea la această conferință motivațională și inspirațională dedicată profesorilor!

Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a le oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație. Așadar, pentru o zi, ne-am propus să oferim profesorilor un cadru non-formal în care să cunoască și să interacționeze cu elite ale societății din domenii diverse (cultură, educație, antreprenoriat) și profesioniști în educație care vor împărtăși din experiența lor de dezvoltare și vor propune intrumente noi de inovare în educație.

Aspecte de la primele două ediții SuperTeach de anul trecut:

Fotografii de la edițiile anterioare pe pagina de Facebook SuperTeach.

Aceste informaţii ne sunt transmise de dna Ana-Maria Cratiță, coordonator regional EDUCATIVA Teacher Network, e-mail: ana.cratita@educativa.ro, mobile: +40.753.055.532, web: www.educativa.ro | www.edmundo.ro |www.superteach.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: