ADRIANA ŞTIUBE: Scrisoare deschisă pentru tine!

 

Scriu aceste rânduri pentru cel mai minunat om din Univers.

Da, despre tine e vorba. Ce? Credeai că nu despre tine sau, mai rau, că nu esti minunat?

Marylin Monroe, simbolul frumuseţii feminine, spunea că „toţi suntem stele şi toţi merităm să strălucim!”

Asa că… străluceşte cum ştii tu mai bine! Fii tu! Dacă nu ştii cine eşti, iubeşte necunoscutul si caută-te, chiar dacă pare greu. Cauta-te până atunci când o să te cunoşti „de-a fir-a păr”. O să te găseşti, îţi promit! Iar atunci când o să te găseşti, va trebui să străluceşti cum ştii tu mai bine!

Nu o să poţi străluci dacă vrei să fii ca altcineva. Tu eşti TU! Îţi negi sinele de fiecare dată când vrei să fii altcineva.

Toate calităţile, stângăciile şi gesturile pe care le faci îţi atestă unicitatea. Atestă faptul că în tine Universul a ales să pună ceva diferit, care sa te scoata din multime. Nu-ţi ascunde defectele! Lasă-le să se vadă şi fii mândru de ele. Lumea încearca sa fie perfectă. Hai sa o dezamagim putin si sa ii spunem ca nu va fi perfectă niciodată. Nu-i asa ca azi te-ai considerat bun de nimic? Nu-i asa ca azi ai crezut ca cel care trece pe langa tine e mai bun? Cand ai de gand sa te iubesti, sa vezi in tine o valoare? La scoala ni se spune ca unu plus unu fac doi, dar nu ni se spune cat de minunati suntem. Nu ni se spune ca tot ceea ce putem visa, putem realiza. Am ajuns sa ne fie frica sa fim noi.

De ce faci asta? De ce nu capeti putin curaj, astfel incat sa fii tu? Lasa-i sa spuna ce vor.

Viseaza! Asta te va ajuta sa suporti realitatea.

Munceste, asta te va ajuta sa iti traiesti visele.

Alege cine vrei sa fii,  si respecta-te! Respectati esecurile, sccesele, tot ceea ce esti tu.

Iti pare imposibil, dragule, nu-i asa? Eu zic sa incerci  sa vezi odata realitatea, sa lasi gura lumii si sa realizezi cat de special esti si cat de magnific poti  straluci.

„La naiba cu geniile! Vreau doar sa fiu eu.” (Osho)

Geniul se afla in cel care alege sa fie el insusi. Se afla in cel care crede in el si in capacitatile sale de a evolua, de a ajumge in punctul in care cea mai importanta persoană a Universului sau să fie… el insusi, pentru că, în definitiv, o sa rămânem singuri, oricat de sumbru ar parea. Pentru fiecare dintre noi este pregatita clipa in care vom ramane doar noi cu sinele nostru cel mult-blamat.

Cum o sa te simti cand o sa fii doar tu ce el? Vrei să ai alături un camarad de valoare, puternic, sau unul care mereu s-a ascuns? It’s your choice!

Crede-mă ca azi ai fost suficient de bun, chiar dacă nimeni nu ti-a spus. Am incredere in tine ca maine, si pentru tot restul zilelor tale, vei fi mai bun. Şi vei ajunge sa stralucesti impecabil. Asta pentru ca meriti si stiu ca poti asta!

Găseşte-te şi îţi promit că vei străluci ca nimeni altul!

ADRIANA ŞTIUBE

adriana stiube

ADRIANA ŞTIUBE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: