MARIA PAŞCALĂU: „De la dragoste şi dor”. Plus VIDEO

De această dată am avut deosebita plăcere de a povesti cu îndrăgita solistă de muzică populara bănăţeană Simona Nicolae. În cele ce urmează veţi afla multe detalii legate de cariera de succes a Simonei Nicolae.

image002

Simona Nicolae (Sursă foto: arhiva personală)

Simona Nicolae se declară un om fericit, care împarte viaţa cu un partener grozav, care face ceea ce îi place şi munceşte cu drag. Simona vede viaţa ca pe o călătorie uneori uşoară, alteori anevoioasă, dar în ciuda obstacolelor ea încearcă să se bucure cât poate de mult de fiecare moment petrecut alături de oameni dragi, şi să înveţe din lecţiile pe care le primeşte de la viaţă.

Simona cântă de mică, încă de pe vremea când era la grădiniţă. Ea nu crede că a determinat-o ceva să urmeze această carieră, ci pur şi simplu asta a fost menirea ei pe Pământ. Întrebându-o despre calităţile pe care trebuie să le deţină un tânăr care doreşte să devină solist, Simona ne-a declarat că în primul şi în primul rând trebuie să aibă talent, pasiune, determinare, şi nu în ultimul rând încredere în el însuşi.

Colaborările Simonei cu alţi artişti sunt numeroase. Aici îi amintim pe Doru Ţăranu, Dănuţ Mersan, Deian Galetin, Corin Irimia, Nicky Zarin, formaţia Vest Music, Banat Expres, Balkan Star şi multi alţi artişti.

image001

Simona Nicolae alături de formaţia Vest Music la filmările videoclipului De la dragoste şi dor (Sursă foto: arhiva personală Simona Nicolae)

La finele anului trecut, Simona a lansat melodia De la dragoste şi dor. Această melodie a avut parte şi de un videoclip pe măsură. Videoclipul acelei piese a fost alcătuit din două cadre. Unul din cadre a fost filmat la Teatrul Mihai Eminescu din Oraviţa, iar celălalt la Complexul Egreta din Berzasca, jud. Caraş-Severin. Melodia a fost realizată în colaborare cu formaţia Vest Music, textul fiind scris de către Vali Doagă, iar videoclipul realizat de Ciprian Idriceanu.

Simona ne-a declarat că îi place să cânte şi alte genuri muzicale, nu doar folclor, şi îşi doreşte ca tot ceea ce aduce în faţa ascultătorilor să fie de cea mai bună calitate, indiferent de genul abordat.

Pentru ea, anul 2018 este un an destul de încărcat. În ceea ce priveşte viaţa profesională, Simona va lansa anul acesta trei melodii noi, care cu siguranţă vor fi pe placul ascultătorilor.

Pe Simona Nicolae o puteţi găsi pe pagina de Facebook.

MARIA PAŞCALĂU

image003

MARIA PAŞCALĂU

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: